IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Døskeland Marine

Vis i kart
900 90 044
alex@doskeland.net http://www.doskeland.net/

Mer informasjon

Vi er en båt - motor - sport butikk som held til i Førde i Sogn og Fjordane. Vi held til i nye lokaler i Angedalsvegen 59. Før det var butikken plassert i Gaular på Døskeland Bruk. Vi har vært båtforhandler i over 30 år og har god erfaring. Kom innom butikken for en hyggelig prat, eller benytt kontakt skjemaet på heimesiden.

Service

Vi har et autorisert Yamaha verkstad og tar servicer og større reperasjoner på Yamaha, Honda og Tohatusu. Vi har vinterlagring av båt / motor i opplagshallen på Døskeland.

Brukt

Vi tar innbytte ved kjøp av ny båt/motor. Vi har 3 mnd brukt garnati på alle brukte motorer kjøpt av oss.

Montering

Dersom du har en båt du ønsker Yamaha motor på, kan vi montere motoren for deg. (evt tilegg for gear/gass kabler, batteri, batterikasse og hovedstrømsbryter ol.)

Marked

På siden vår har vi lansert en markedsplass. Det er gratis å benyte, les rettningslinjene for bruktmarkedet. For spørsmål ang. markedsplassen ta kontakt på alex@doskeland.netDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. eller benytt kontaktskjemaet.

Døskeland Marine holder til på besøksadressen Angedalsvegen 59, 6973 Sande i Sunnfjord. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-03-23 og som et Enkeltpersonforetak. Døskeland Marine driver i bransjene "Båt", "Båtforhandlere" og "Båtutstyr". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Døskeland Marine på telefon 900 90 044, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.doskeland.net/

Besøksadresse Angedalsvegen 59, 6973 Sande i Sunnfjord
Postadresse Angedalsvegen 59, 6973 Sande i Sunnfjord
 
Epost
alex@doskeland.net
Telefon
(+47) 900 90 044

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies