IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Døråpneren

Vis i kart
64 94 22 05
annemarie@dorapneren.no www.dorapneren.no

Mer informasjon

Lyst på noe nytt? Kurs på Kreta, Bryllup i Hellas? Eller trenger du tannlegeturer til Ungarn? Døråpneren åpner mulighetene for deg.

Når man tenker på å gifte seg, er det ofte folk er lei av den lokale kirken og det lokale samfunnshuset. Prøv heller noe nytt ved å arrangere bryllup i Hellas! Døråpneren har arrangert bryllup i Hellas, da særlig Kreta, i en god stund, og har et godt nettverk som sikrer deg en flott start på livet som ektefeller. Prisene er absolutt overkommelige, spesielt i forhold til leie av lokaler i Norge. Benytt deg av vår tilbud om bryllup i Hellas!

Det er dyrt å gå til tannlege. Særlig er det dyrt for kompliserte operasjoner. Derfor er det blitt populært for nordmenn å dra på tannlegeturer til Ungarn og andre land. Våre tannlegeturer inkluderer kontakt med en svært dyktig tannlege i utkanten av Budapest som kan hjelpe deg med problemene dine. I tillegg får du sett en vakker by. Ta en annerledes reise til tannlegen med Døråpneren, bli med på våre tannlegeturer!

Døråpneren har lenge hatt suksess med kurs på Kreta. Lær deg å male, lær deg filosofi eller dans på våre kurs på Kreta. Hvorfor Kreta? Det forstår du når du kommer dit. Det finnes få steder som er så naturlige til å roe kropp og sjel og gjøre deg mottakelig for ting som Kreta. Å arrangere kurs på Kreta er nesten som å gi kursdeltakerne et forsprang på resten!

Kontaktinformasjon

www.dorapneren.no

Besøksadresse Dysterbråtan 3, 1430 Ås
Postadresse Dysterbråtan 3, 1430 Ås
 
Epost
annemarie@dorapneren.no
Telefon
(+47) 64 94 22 05
Mobiltelefon
(+47) 930 46 885
Telefaks
(+47) 64 94 45 08

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies