IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Domaas gård Hyttetun og Caravancamp

61 24 10 26
roar@sentergrillen.no

Mer informasjon

Dombås Gård Hyttetun og Caravancamp ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser, med fin utsikt over bygda. Kun tre minutters gange fra E6 og Dombås sentrum med dagligvarebutikker og andre sentrumsfasiliteter. Vi har også vårt eget spisested, Sentergrillen, med åpningstid fra 10.00 (11.00) - 23.00

Campingplassen er familievennlig og bygd opp rundt et idyllisk gårdstun. Vi har kort avstand til Dovrefjell og Rondane med sine nasjonalparker og naturreservat.

Domaas Gård er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ta fotturer eller bilturer i Nasjonalparkriket eller lengre rundturer til Geiranger og Trollstigen. Like ved gården finner du også en mengde idylliske turstier og veier.

Domaas Gård har ni hytter, både store og små, med fire sengeplasser. Hyttene er utstyrt med puter og dyner, kopper og kjøkkenutstyr. Vi har også gjestestabbur i særpreget bygeskikk med fire sengeplasser og alle fasiliteter.

Hos oss finner du flotte opparbeidede plasser for telt og caravan med uttak for strøm. Vi har også sanitæranlegg med dusjer, toalett, oppvaskbenk og leie av vaskemaskin.

I tilknytning til plassen finner du en barnevennlig lekeplass med blant annet trampoline og olabil.

Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning, og vi formidler aktiviteter som elgsafari og moskussafari.

Velkommen til et hyggelig opphold på Domaas Gård!

Vertskap: Roar og Oddlaug Domaas

Domaas gård Hyttetun og Caravancamp holder til på besøksadressen 2660 Dombås. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Domaas gård Hyttetun og Caravancamp driver i bransjene "Campingplasser", "Hytteutleie" og "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Domaas gård Hyttetun og Caravancamp på telefon 61 24 10 26 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

 
Epost
roar@sentergrillen.no
Telefon
(+47) 61 24 10 26
Mobiltelefon
(+47) 412 05 525

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies