IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Dølamøbler AS

Vis i kart
www.marstein.net/dolamobler

Mer informasjon

Velkomen til oss i Dølamøbler

Vi ynskjer dykk velkomne til å sjå igjennom vårt utvalg av møbler.

Vi produserer våre møbler i heiltre furu og i tradisjonell Gudbrandsdalstil. Alt arbeid utføres på handverkmessig måte

Møblene leveres etter ynskje ubehandlet, syrebehandlet eller antikkmåla

Våre møbler passer både i heimen og på hytta. Vi leverer også til pensjonater og hoteller Stoler med motiv Vi tilbyr nå eit utvalg av motiv på ryggtreet til våre stolar. Dette gjev stolane eit særpreg som er svært etterspurt blant våre kunder.

Tallerkener med motiv Kva med måla motiv av forskjellige fjellblomar på tallerkene dine? Desse passer til tallerkenrekka eller kan henges på veggen.

Vintapper Nå kan vi også tilby ein vintapper. Du berre plasserer vinglasset under og tapper i vinen. Her unngår du drypp på duken.

Vintapparen er produsert i heiltre furu og kan leverast med forskjellige motiv i fronten.

Bygda vår I Lom har handverkaryrke alltid hatt sterke røtter. Fleire av landets mest kjente treskjærare er frå Lom. Vi vil ta vare på denne handverkstradisjonen og føre den vidare med våre produkter

Dølamøbler AS holder til på besøksadressen Grotheim, 2686 Lom. Foretaket ble startet i 1994-06-20 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-07-21 og som et Aksjeselskap. Dølamøbler AS driver i bransjene "Møbler - Produksjon", "Møbler og innredningsartikler - Engros" og "Møbler, husholdningsvarer og jernvarer - Agentur". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Dølamøbler AS på telefon 928 15 750 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.marstein.net/dolamobler

Besøksadresse Grotheim, 2686 Lom
Postadresse Grotheim, 2686 Lom
 
Mobiltelefon
(+47) 928 15 750

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies