IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Dogman AS

Venner for livet

Vis i kart
67 06 74 00
info@dogman.no www.dogman.no

Mer informasjon

Vår Misjon

AB Dogman importerer, distruberer og markedsfører produkter innenfor husdyr segmentet. Vi utvikler vårt sortiment med fokus på kategorien tilbehør. Med høyt servicenivå og sortimentsbredde øker vi våre kunders konkurransekraft og lønnsomhet. Med relevante og aktuelle produkter fyller vi sluttkundens behos for husdyrets beste.

Våre markeder

Dogman finnes idag etablert i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vi vender oss til husdyreieren med dyrets beste i fokus. Vårt sortiment finnes i faghandelen. Vi er etablert i alle land både i den frie faghandelen og i etablerte kjeder.

Våre verdier

For oss på Dogman er engasjement og trygghet to av de fem viktige verdier i vårt tilbud. Tilsammen med enkelhet, kompetanse og omtanke gir disse ord et bilde av hva vi verdsetter i vår relasjon til dyr, kunde og produkt. De skal hver og en, eller i kombinasjon styrke vårt tilbud.

Partnere og leverandørmarked

I vårt tilbud finnes det i dag foruten egne merkesvarer og en stor mengde andre produkter. Som en del av vår strategi har vi valgt å samarbeide med et antall nasjonale og internasjonale leverandører som med sitt varemerke og artikler tilfører ekstra verdi til vårt tilbud. I leverandørmarkedet finner du fremfor alt innen akvariestik, hunde- og kattesortiment.

Kontaktinformasjon

www.dogman.no

Besøksadresse Grini næringspark 1, 1361 Østerås
Postadresse Grini næringspark 1, 1361 Østerås
 
Epost
info@dogman.no
Telefon
(+47) 67 06 74 00
Telefaks
(+47) 67 06 74 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies