IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ditt Hotell I Norge AS

Vis i kart
22 59 40 55
rbackman@yourhotelsworldwide.com www.ditthotell.no

Mer informasjon

Your Hotel er et sterkt varemerke for et nettverk bestående av nesten 120 utvalgte, uavhengige, privateide hotell i Europa, der gjester kan forvente seg å oppleve karakteristisk individuell og personlig service. Alle hotell er klassifiserte som middelklasse eller øvre middelklasse hotell og tilbyr forretnings-, ferie- eller konferansereisende europeisk gjestfrihet med attraktive vilkår.

Vår hensikt med dette er å beholde hvert hotells individualitet og unike karakter! Men gjennom komplettering med varemerket Your Hotel signalerer vi kvalitet, gjestfrihet og et attraktivt forhold mellom pris og kvalitet for våre gjester når de bestemmer seg for å bo på et hotell som inngår i Your Hotel Worldwide.

Med en sunn tilvekst bygger vi stadig ut hotellporteføljen som utgjør Your Hotel Worldwide. På den måten tilbyr vi våre kunder og gjester stadig nye og interessante reisemål.

Nyt ditt besøk når du bor hos oss - våre hotell ser alltid frem til å ønske deg velkommen!

Ditt Hotell I Norge AS holder til på besøksadressen c/o Akonto Økonomi Asker AS Vakåsveien 9, 1395 Hvalstad. Foretaket ble startet i 2000-08-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-09-01 og som et Aksjeselskap. Ditt Hotell I Norge AS driver i bransjene "Databasevirksomhet", "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ditt Hotell I Norge AS på telefon 22 59 40 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ditthotell.no

Besøksadresse c/o Akonto Økonomi Asker AS Vakåsveien 9, 1395 Hvalstad
Postadresse Box 17157, 1395 Hvalstad
 
Epost
rbackman@yourhotelsworldwide.com
Telefon
(+47) 22 59 40 55
Telefaks
(+47) 67 80 88 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies