IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Dinamo AS

Vår jobb er ikke å vekke kunder, seere, lesere eller politikere - den er å vekke følelser !

Vis i kart
67 20 00 00
post@dinamo.no www.dinamo.no

Mer informasjon

Velkommen til Dinamo AS!

Dinamo består av mennesker med forskjellig bakgrunn, utdannelse, erfaring og kompetanse - og disse forskjellene er vår styrke, slik vi ser det. For vi har til gode å møte en kunde som kommer til oss med én enkel problemstilling hvor svaret er gitt på forhånd. Derfor tror vi på “kompetansemessig krysspollenering” av ideer når det gjelder å finne effektive og rimelige løsninger på kompliserte utfordringer.

Mediavirkeligheten utsettes for ekstreme endringer i vår tid og mediavanene forandres nesten daglig. Ikke bare hos de unge, men i stor grad for alle mennesker. Det aller viktigste fokuset vi i Dinamo skal ha er kunnskapen om disse endringene og kompetansen på hvordan vi kan treffe brukerne med meningsfylt innhold, på nye såvel som gamle flater. Denne virkeligheten forandrer seg kontinuerlig og på mange områder har vi ikke engang sett konturene av mulighetene de nye mediavanene vil bety.

Men selv om mediavanene forandrer seg tror ikke vi nødvendigvis menneskene forandrer seg av den grunn. Vi gråter og ler av det samme som før, vi har fremdeles behov for å drømme og vi foretrekker annonsører, organisasjoner og mennesker som tar oss på alvor, framfor de som behandler oss som ubevisste konsumenter.

En god jobb for kundene våre handler etter vår mening om å engasjere framfor å informere. Den handler om å respektere mennesker i større grad enn å isolere målgrupper. Den forutsetter kunnskap om de verdier og normer vi omgir oss med, både i den enkelte bransje såvel som i samfunnet forøvrig. Og den handler faktisk om å være mere opptatt av dem vi snakker til enn deg vi snakker for.

Kontaktinformasjon

www.dinamo.no

Besøksadresse Fridtjof Nansens vei 16 D, 1366 Lysaker
Postadresse Postboks 442, 1327 Lysaker
 
Epost
post@dinamo.no
Telefon
(+47) 67 20 00 00
Telefaks
(+47) 67 20 00 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies