IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Din Salgskonsulent AS

Din Salgskonsulent AS skal være Norges ledende leverandør innen direktesalg og field marketing

Vis i kart
461 30 756
per-kristian@dinsalgskonsulent.no www.dinsalgskonsulent.no

Mer informasjon

Velkommen til Din Salgskonsulent AS

Vi er et dynamisk markedsføringsselskap som skal gjøre det lett for våre oppdragsgivere og finne nye kunder! Vi har stor kompetanse og erfaring, slik at vi kan finne de rette salgskanalene for våre oppdragsgivere. Videre kan vi tilrettelegger og gjennomfører salg og event rettet mot kundens målgruppe, enten dette er privatpersoner eller bedrifter.

Vår visjon sier: ”Din Salgskonsulent AS skal være Norges ledende leverandør innen direktesalg og field marketing”

Et markedsføringsbudsjett som fokuserer ene og alene på avisannonser, nettannonser, tv reklame og lignende, er ikke alltid effektiv bruk av midler. Det er her vi kommer inn og kan hjelpe dere med å gjennomgå markedsføringskanalene deres, samt bidra med field marketing. Slik at dere når flere forbrukere, samt får presentert produktene og verdiene deres på en ypperlig måte.

For å nå vår visjon, er vår viktigste verdi ”kvalitet”. Vi skal levere kvalitet i alle ledd av jobben vi gjør. Du som kunde skal møtes av profesjonell planlegging, gjennomføring og oppfølging. Sluttbrukerne skal motta profesjonell presentasjon av produktene og/eller tjenestene, slik at de kan sitte igjen med et forsterket positivt inntrykk og forståelse av bedriftens merkenavn, enten det ender opp med kjøpe eller ikke.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Din Salgskonsulent AS holder til på besøksadressen Leangenvegen 7, 7044 Trondheim. Foretaket ble startet i 2008-01-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Aksjeselskap. Din Salgskonsulent AS driver i bransjene "Annonsesalg" og "Reklame og markedsføring". Foretaket har 19 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Din Salgskonsulent AS på telefon 461 30 756, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dinsalgskonsulent.no

Besøksadresse Leangenvegen 7, 7044 Trondheim
Postadresse Leangenvegen 7, 7044 Trondheim
 
Epost
per-kristian@dinsalgskonsulent.no
Telefon
(+47) 461 30 756
Telefaks
(+47) 73 52 62 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies