IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Detec AS

Overvåkningsprodukter m.m.

Vis i kart
23 23 22 80
post@detec.no www.detec.no

Mer informasjon

Velkommen til Detec AS

Detec AS er en ledende aktør innen overvåkingsutstyr i sitt hjemmemarked Norge. Vi leverer både utstyr, maskinvare og programvare, samtidig som vi kontinuerlig utvikler videodeteksjonsprodukter som møter framtidens krav. Våres egenutviklede programvareprodukter oppnår en stadig økende internasjonal anerkjennelse.

Detec AS’ smarte overvåkingssystemer hjelper organisasjoner å forbedre deres sikkerhetsrutiner, slik at de kan fokusere på sine kjerneforretningsområder. Med hjelp fra våre partnere og forhandlere, kan vi levere omfattende overvåkingssystemer, som også dekker vurdering av kunders behov, systemarkitektur, installasjon, oppsett og testing av deteksjon, og leveranse av profesjonell support og brukervennlige manualer og dokumentasjon.

Detec AS’ ansatte har inngående teknisk ekspertise på overvåking, og går helhjertet inn for å lære opp våre forhandlere og partnere til å bli godt kvalifiserte rådgivere og operatører, slik at vi kan møte våre felles sluttkunders behov.

Detec AS holder til på besøksadressen Sandakerveien 24 C, 0473 Oslo. Foretaket ble startet i 1981-08-31 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-21 og som et Aksjeselskap. Detec AS driver i bransjene "Alarm, lås og sikkerhet", "Elektroniske komponenter - Produksjon", "Ingeniørforretninger", "Overvåkingsutstyr - Forhandler", "Radio og tv reparasjon" og "Radio- og TV-apparater - Engros". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Detec AS på telefon 23 23 22 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.detec.no

Besøksadresse Sandakerveien 24 C, 0473 Oslo
Postadresse Postboks 44 Torshov, 0412 Oslo
 
Epost
post@detec.no
Telefon
(+47) 23 23 22 80
Telefaks
(+47) 22 35 22 77

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies