IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Det Praktisk-Teologiske Seminar

LIVSLANG LÆRING!

Vis i kart
22 85 03 10
praktikum@teologi.uio.no www.praktikum-pts.no

Mer informasjon

Velkommen til Det Praktisk-teologiske Seminar!

Det praktisk-teologiske seminar (PTS) er en frittstående kirkelig utdanningsinstitusjon som sorterer direkte under Kultur-og kirkedepartementet. Seminaret har siden 1848 gitt praktisk teologisk utdannelse til kommende prester. Utdanningen inngår som obligatoriske innslag i cand.theol.-graden, og er samordnet med undervisningen ved Det teologiske fakultet. Studiet kan også gjennomføres som et frittstående studium.

Undervisningen ved Det praktisk-teologiske seminar skal bidra til å kalle og motivere til frimodig tjeneste i kirken med de løfter og forpliktelser som ordinasjon og vigsling til den enkelte tjeneste innebærer.

Teologisk profesjonsutøvelse er en livslang læringsprosess, og studiet ved Det praktisk-teologiske seminar gir en grunnleggende innføring som skal motivere kandidatene til livslang læring.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Det Praktisk-Teologiske Seminar holder til på besøksadressen Blindernveien 9, 0371 Oslo. Foretaket ble startet i 1848-06-16 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-11-18 og som et Orgl. Det Praktisk-Teologiske Seminar driver i bransjene "Høgskoler" og "Skole, Utdanning og Forskning". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Det Praktisk-Teologiske Seminar på telefon 22 85 03 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.praktikum-pts.no

Besøksadresse Blindernveien 9, 0371 Oslo
Postadresse Postboks 1075 Blindern, 0316 Oslo
 
Epost
praktikum@teologi.uio.no
Telefon
(+47) 22 85 03 10
Telefaks
(+47) 22 85 03 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies