IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Destinasjon Europa AS

Turene blir skreddersydd til lag, foreninger, kor, korps, klubber (både jente- og gutteklubber) og firmaer ut i fra hver enkelt gruppes ønsker og behov. Jeg kan tilby reiseledertjeneste på turene. Destinasjon Europa AS har overfor Reisegarantifondet stilt de nødvendige garantier og er medlem av Hovedorganisasjonen Virke.

Vis i kart
56 30 24 10
berit@destinasjon-europa.no www.destinasjon-europa.no

Mer informasjon

Vennetur, om det er 10 eller 50, er blitt en populær måte å feriere på. Å reise sammen med sine venner og venners venner , bli bedre kjent med andre, og ikke minst få et turopplegg der opplevelser står øverst, er å anbefale. Man kan velge fly, båt, buss eller tog til ønsket destinasjon. Det kan legges opp til fullt program eller et noe redusert der man kan benytte dagen etter eget ønske.

Ønskene om turens innhold kan være så ulike. Det blir stadig mer aktuelt med aktive reiser. Nå vil mange ha opplevelser i form av aktiviteter som sykkelturer og vandringsturer.

Å vandre i Frankrike, Italia, Portugal og Østerrike for å nevne noen, er utrolig flott. Sykkelturer i Nederland og populære Mosel- og Rhindalen er attraktivt for mange, og hvorfor ikke få denne opplevelsen på f.eks. Mallorca?

Ta kontakt for et reiseforslag!

Destinasjon Europa AS holder til på besøksadressen Nedre Askvik 53, 5217 Hagavik. Foretaket ble startet i 2007-09-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-10-29 og som et Aksjeselskap. Destinasjon Europa AS driver i bransjene "Reisearrangører", "Turistinformasjon" og "Turisttjenester". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Destinasjon Europa AS på telefon 56 30 24 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.destinasjon-europa.no

Besøksadresse Nedre Askvik 53, 5217 Hagavik
Postadresse Nedre Askvik 53, 5217 Hagavik
 
Epost
berit@destinasjon-europa.no
Telefon
(+47) 56 30 24 10
Mobiltelefon
(+47) 924 06 086

Last ned visittkort
Del av Amfi Os
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies