IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Dentalklinikken
Vis i kart
67 55 07 00
kontoret@dentalklinikken.no www.dentalklinikken.no/

Mer informasjon

Anne Nordgard og Mariann Westgaard har drevet Dentalklinikken på Slependen siden vi kjøpte klinikken av Morten Enersen i 2003. Samarbeidet har vært utviklende og godt, men fra 2012 vil Anne tilbringe mer av tiden i Italia og velger å avslutte sin kliniske virksomhet som tannlege i Norge. Mariann Westgaard vil drive klinikken videre og overtar ansvaret for alle pasientene. Alle pasientlister og journaler med røntgenbilder forblir på klinikken slik at oppfølgingen og behandlingen blir kontinuerlig.

Vi vil som før legge stor vekt på personlig oppfølging og service. Moderne tannbehandling av faglig høy kvalitet er hele tiden vårt mål. Vi har de senere årene utvidet teamet med tannpleier Hege Oldertrøen som utfører undersøkelser, forebyggende behandling, vedlikeholdsbehandling og tannkjøttbehandling. Fra mai har vi knyttet til oss to ekstra tannleger: Nanne Daae, utdannet i Oslo i 2009, og Pouria Pourriahi, utdannet i Bergen i 2008. Noen av dere vil få innkalling til disse i tiden som kommer. Vi er glade for å kunne tilby et større faglig team med variert klinisk erfaring!

Vi håper på en fortsatt god relasjon til deg som pasient og vil gjøre vårt ytterste for at du fortsatt skal få en god oppfølging og tannbehandling!

Kontaktinformasjon

www.dentalklinikken.no/

Besøksadresse Slependveien 54 B, 1341 Slependen
Postadresse Slependveien 54 B, 1341 Slependen
 
Epost
kontoret@dentalklinikken.no
Telefon
(+47) 67 55 07 00
Telefaks
(+47) 67 55 07 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies