IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Den Norske Patologforening

Vis i kart
02900
arne@haukeland.no http://legeforeningen.no/Fagmed/Den-norske-patologforening/Om-oss/

Mer informasjon

Den norske patologforening er en del av legeforeningen og har rundt 300 medlemmer, som alle er leger. I tillegg kommer en mindre gruppe assosierte medlemmer fra andre yrkesgrupper (veterinærer, tannleger). Foreningen ble stiftet i 1923. Patologer er leger med spesiell kompetanse i sykelige forandringer i celler og vev. Faget beskjeftiger seg med sykdommenes årsak, mekanismer (patogenese) og forandringer av struktur og funksjoner i organer, vev og celler under sykdom. Patologenes viktigste diagnostiske verktøy er mikroskopet, men en rekke andre metoder benyttes også i moderne patologiavdelinger.

Den Norske Patologforening holder til på besøksadressen Patologisk avdeling Akerhus universitetssykehus Sykehusveien 25, 1474 Nordbyhagen. Foretaket ble startet i 1923-12-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-04-16 og som et Fli. Den Norske Patologforening driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Den Norske Patologforening på telefon 02900, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://legeforeningen.no/Fagmed/Den-norske-patologforening/Om-oss/

Besøksadresse Patologisk avdeling Akerhus universitetssykehus Sykehusveien 25, 1474 Nordbyhagen
Postadresse Sykehuset I Vestfold Avdeling For Patologi, 3103 Tønsberg
 
Epost
arne@haukeland.no
Telefon
(+47) 02900

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies