IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Delfi Data A/S
Vis i kart
51 51 08 00
firmapost@delfi.no www.delfi.no

Mer informasjon

Delfi Data er et Stavanger-basert konsulentselskap som yter ulike tjenester innen informasjons- teknologi. Vi har spesialisert oss på utvikling og nettverksdrift for bedrifter. Våre utviklere, IT-teknikere, prosjektkonsulenter og supportpersonell står klare til å dekke alle dine IT-behov.

Delfi Data har sterk fokus på kompetanse og personlig service. Våre kunder er viktige for oss, og vi ønsker å være en god ressurs både før, under, og etter kjøpet. Alle våre medarbeidere er fagfolk, som kan anbefale gode løsninger etter kundens behov. Som totalleverandør av IT kan vi også levere et bredt spekter av maskinvare og programvare fra de fleste leverandører. Vi ønsker å være god på pris og best på løsning. Vi ser ofte at en bedrifts infastruktur utvikler seg over tid uten at interne systemer, prosedyrer og funksjoner blir evaluert på nytt i samsvar med en endret bedriftsstrategi. De godt etablerte prosessene i organisasjonen mister sin verdi. Likevel fortsetter de som før fordi de alltid er blitt utført slik, eller fordi man ikke visste at man hadde et alternativ. Delfi Data ønsker å være ditt alternativ og gjøre din IT-hverdag bedre. Å løsrive seg i fra gamle arbeidsmetoder kan være vanskelig, men belønningen kan være stor. Dra nytte av vår spesialkompetanse og ekspertise, bruk din tid mer effektivt og få en mer kostnadeffektiv drift.

Delfi Data A/S

holder til på besøksadressen Veritasveien 25, 4007 Stavanger. Foretaket ble startet i 1986-11-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-11-29 og som et Aksjeselskap. Delfi Data A/S driver i bransjene "Databasevirksomhet" og "Konsulenttjenester". Foretaket har 24 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Delfi Data A/S på telefon 51 51 08 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.delfi.no

Besøksadresse Veritasveien 25, 4007 Stavanger
Postadresse Postboks 469 Sentrum, 4002 Stavanger
 
Epost
firmapost@delfi.no
Telefon
(+47) 51 51 08 00
Telefaks
(+47) 51 51 08 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies