IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Degernes Landbrukslag Sa

Vis i kart
69 22 64 40
post@degernesland.no www.degernesland.no

Mer informasjon

  • Diesel- og fyringsolje
  • Takstoler
  • Laca
  • Dører og vinduer
  • Takprodukter
  • Ovner, peiser
  • Isolasjon
  • Bygningsplater

Degernes Landbrukslag AL leverer byggevarer og rørartikler til byggevirksomhet over store deler av Østfold. Vi holder til i nye og tidsmessige lokaler i Degernes hvor vi har rikelig plass til utstilling av våre varer. I tillegg til en velassortert bygge- og jernvareforretning, har vi også interiøravdeling og et godt utvalg av ovner og peiser.

Degernes Landbrukslag er leverandør av driftsmidler til landbruket, så som gjødsel, såvarer, kraftfor og drivstoff. Vi har egen tankbil for utkjøring av diesel, fyringsolje og parafin til våre kunder.

I tillegg til privatkunder har vi håndtverkere og entreprenører blant våre kunder. I tillegg til å være totalleverandør av byggevarer og trelast, er driftsmidler til landbruket en viktig del av virksomheten.

Vår filosofi er å gi våre kunder god service og rask levering av byggevarer til konkuransedyktige priser. Våre ansatte har god kunnskap om byggevare-bransjen.

Degernes Landbrukslag Sa holder til på besøksadressen Haldenveien 823, 1892 Degernes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-22 og som et Underavd. Degernes Landbrukslag Sa driver i bransjene "Brensel - Leverandører", "Byggevarebutikker", "Dører og vinduer", "Garasjer og portsystemer", "Jernvarer ", "Korn, såvarer og fôr - Engros" og "Ovner og ildsteder". Foretaket har 19 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Degernes Landbrukslag Sa på telefon 69 22 64 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.degernesland.no

Besøksadresse Haldenveien 823, 1892 Degernes
Postadresse Kirkeng, 1892 Degernes
 
Epost
post@degernesland.no
Telefon
(+47) 69 22 64 40
Telefaks
(+47) 69 22 64 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies