IO.NO

Fullversjon Nytt søk

De Lage Landen Finans Norge NUF

Vis i kart
67 18 70 01
salg@delagelanden.com www.delagelanden.com/countries/no/

Mer informasjon

De Lage Landen ble etablert i 1969 som et leasingselskap basert i Nederland og har blitt en global leverandør av løsninger for leasing og bedrifts- og forbrukerfinansiering, inkludert selgerfinansiering og faktoring. De aktivabaserte finansieringsprogrammene våre bidrar til at kundene styrker markedsandelen, bedrer lønnsomheten og når sine strategiske mål. Vi er nå representert I mer enn 35 land i Europa, Nord Amerika, Sør Amerika, Asia og Australia, og vi har 5000 ansatte.

Vi er et heleid datterselskap av Rabobank Group, verdens mest kredittverdige private bank. Rabobank utgjør med sin AAA-vurdering fra Moody’s og Standard & Poor’s et sikkert og stabilt grunnlag for aktivitetene våre.

Med en global tilstedeværelse og et allsidig aktivitetsområde kan vi også tilby spennende karrieremuligheter for entusiastiske og talentfulle personer som ønsker seg en internasjonal karriere. Rundt 45 nasjonaliteter er representert i De Lage Landen. Mange av de ansatte benytter seg av sjansen til å få yrkeserfaring utenfor hjemlandet sitt. Vi støtter også de ansatte slik at de får utnyttet sitt fulle potensial gjennom programmer for karriereutvikling. Opplæringsprogrammet vårt innen internasjonal ledelse gjør at nyutdannede med gode resultater kan få en pangstart i en høyprofilert karriere.

De Lage Landen Finans Norge NUF holder til på besøksadressen Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-12-27 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. De Lage Landen Finans Norge NUF driver i bransjene "Bedriftsøkonomi - Konsulenter" og "Finansiell tjenesteyting". Foretaket har 34 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med De Lage Landen Finans Norge NUF på telefon 67 18 70 01, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.delagelanden.com/countries/no/

Besøksadresse Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker
Postadresse Postboks 184, 1325 Lysaker
 
Epost
salg@delagelanden.com
Telefon
(+47) 67 18 70 01
Telefaks
(+47) 67 11 41 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies