IO.NO

Fullversjon Nytt søk

De Historiske Hotel & Spisesteder

Vis i kart
55 31 67 60
info@dehistoriske.no www.dehistoriske.no

Mer informasjon

Unike Hotell-opplevelser

Våre hotell er ikke ”vanlige” hotell. Hos oss finner du herregårder, herskapshus, gods, store og små trehotell i sveitser og jugend stil, gamle skysstasjoner som er gjort om til vakre små romantiske hotell, og mye mer. Dette, samt lidenskapen til vertskapsrollen er først og fremst det som kjennetegner De Historiske!

Et opphold hos De Historiske handler først og fremst om å gi deg en personlig og gjestfri opplevelse i en atmosfære av ekte kvalitet der du som gjest står i sentrum.

Vi tilbyr utsøkte matretter basert på de beste råvarene, årgangsviner hentet opp fra vinkjelleren, original kunst på veggene, kulturopplevelser av beste kvalitet, interiør og utsmykking basert på lange tradisjoner, herskaplig behandling, spennende historier, en romantisk stemning, fred og ro, kroppspleie, golf og mye mer.

Våre hotell representerer mye mer enn en god seng og et godt måltid. Først og fremst representerer vi et mangfold av opplevelser, både innvendig så vel som utvendig. Utfordringen din er derfor å velge hva du vil gå glipp av!

Uansett valg skal vi gjøre vårt beste for å gi deg følelsen av at dette er ”er godt sted å være”.

Velkommen til oss!

De Historiske Hotel & Spisesteder holder til på besøksadressen Starvhusgaten 2 B, 5014 Bergen. Foretaket ble startet i 1997-03-17 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-04-14 og som et Sa. De Historiske Hotel & Spisesteder driver i bransjene "Arbeidsgiverorganisasjoner", "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med De Historiske Hotel & Spisesteder på telefon 55 31 67 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dehistoriske.no

Besøksadresse Starvhusgaten 2 B, 5014 Bergen
Postadresse Postboks 196 Sentrum, 5804 Bergen
 
Epost
info@dehistoriske.no
Telefon
(+47) 55 31 67 60
Telefaks
(+47) 55 31 91 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies