IO.NO

Fullversjon Nytt søk

DDB Film

Vi skaper resultater gjennom kreativitet

Vis i kart
22 59 32 50
cb@oslo.ddb.com www.ddb.no

Mer informasjon

DDB Oslo består av 86 hyggelige mennesker som står på hodet for å skape Norges beste og mest virkningsfulle reklame. Vi er en del av det internasjonale reklamebyrånettverket DDB Worldwide, og i Norge har vi eksistert siden 1984. Frem til 2004 gikk vi under navnet New Deal.

Samtlige medarbeidere besitter spesialkompetanse på ett eller flere områder. I hovedsak deles disse inn i massekommunikasjon, interaktiv, DM, retail og ferdiggjøring/hurtigproduksjon. Siden mange av kundene våre, kanskje de fleste, har behov for tjenester som involverer flere kompetanseområder, har vi ingen fysiske skillelinjer internt i byrået. Vi sitter alle under samme tak og samarbeider etter behov og oppdragets art. Den grunnleggende strategien og ideen skal uansett gjenspeiles i det endelige resultatet, uavhengig av mediet eller kanalen det presenteres i.

Som kunde i DDB vil du få tildelt en kontaktperson og et fast team. I en startfase, og i tilfeller hvor det er snakk om mer omfattende prosjekter, kan det likevel være naturlig å sette sammen en arbeidsgruppe som inkluderer personer med spisskompetanse ut over det som dekkes av det faste teamet.

På tross av at DDB besitter all kompetanse og alle verktøy for å betjene store og små aktører i næringslivet, vil innlært kunnskap aldri bli vårt hovedprodukt. Vår grunnleggende filosofi er at de beste resultatene kommer som en følge av nytenkning og kreativitet. Slik har det vært, og slik vil det fortsatt være i DDB.

DDB Film holder til på besøksadressen Wergelandsveien 21, 0167 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-03-01 og som et Aksjeselskap. DDB Film driver i bransjen "Film- og videoproduksjon". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med DDB Film på telefon 22 59 32 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ddb.no

Besøksadresse Wergelandsveien 21, 0167 Oslo
Postadresse Postboks 7084 Majorstua, 0306 Oslo
 
Epost
cb@oslo.ddb.com
Telefon
(+47) 22 59 32 50
Telefaks
(+47) 22 59 32 59

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies