IO.NO

Fullversjon Nytt søk

DAY Birger et Mikkelsen Bergen(Day Kløverhuset AS)

Dameklær og damemote! 2nd day, Day og home.

Vis i kart
56 13 72 00
randi.skinnes@day.dk www.handlegaten.no

Mer informasjon

Velkommen til DAY Birger et Mikkelsen Bergen(Day Kløverhuset AS)!

www.day.dk

www.kloverhuset.com/norsk/shop_info.php?hShopId=337

Historien om DAY

DAY BIRGER ET MIKKELSEN ble skapt av Keld Mikkelsen. På sine reiser fant han mye inspirasjon. Han hadde en visjon om å smelte sammen vakre og etniske inflytelser, med Skandinavisk design -En maskulin og vintage inspirert stil. Resultatet ble en luksuriøs blanding av moderne klassikere og et fantastisk håndverk, nyskapende og rik på detaljer. Et utvalg av hverdagstøy og selskapstøy, med et moderne innspill på daglidags couture.

Merket DAY defineres av et moderne, klassisk og etnisk design. Og utrykker seg på en sexy og elegant måte.

Som Keld beskriver det, “Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt. Lokalt og globalt. Den sofistikerte elegansen til en jetsetter, mikset med den frie ånden til en moderne sigøyner.

Siden vi åpnet dørene i 1997, har Day Birger et Mikkelsen blitt et globaldesign-drevet selskap. Selskapet består av DAY WOMEN’s Main Line, 2 ND DAY en yngre utbredelse som ble lansert i 211 og DAY HOME en interiørdesign linje lansert i 2005. Du kan finne kolleksjonene våre ved flere tusen utsalgssteder i 25 land rundt i verden. Grunnleggeren

Keld Mikkelsen er grunnlegger og eier av Day Birger et Mikkelsen. Fashion er en del av hans DNA etter at han allerede som 20 åring var engasjert i tekstilindustrien, og etter hans mange opphold i Asia. Fasinert av de enestående håndverkene i Hong Kong og India, bestemte Keld seg for å lage en smeltedigel: Gamle broderier, mønstre, prints og trimmings ble blandet med moderne silhuetter og skreddersying. Disse kreasjoner ble tatt med til Danmark, der de har fått et nytt liv gjennom DAY BIRGER ET MIKKELSEN’s tre linjer:

DAY Main Line 2 ND DAY DAY HOME

“For oss ligger den evige sannhet i et tidløst design”, forklarer Keld. “Det er balansen mellom kunst og håndverk. Det antikke og moderne. Det etniske og internasjonale. Som vi fornyer og gjør til vårt eget, med en distinkt skandinavisk style.” Inspirasjon

Selv om Day Birger et Mikkelsen er internasjonale, er vi et personlig brand. Vi arbeider som en familje. Keld har følge av sin livspartner, Marianne Brandi. Hun er sjefs-designer og den kreative hjernen bak DAY HOME. Datteren deres, Amalie, er inspirasjonskilden til 2 ND DAY.

Vi inviterer deg til å oppleve vårt online-univers, og til å nyte vår enkle approach til undervurdert eleganse. Mer en noe, vil vi at du skal føle deg hjemme i dine klær, dine omgivelser og i ditt hjerte.

Velkommen til DAY BIRGER ET MIKKELSEN.

DAY Birger et Mikkelsen Bergen(Day Kløverhuset AS) holder til på besøksadressen Strandgaten 15, 5013 Bergen. Foretaket ble startet i 2012-10-03 og som et Aksjeselskap. DAY Birger et Mikkelsen Bergen(Day Kløverhuset AS) driver i bransjene "Interiørdesign", "Kjøpesentre", "Klær og mote" og "Klær og mote - Butikker". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med DAY Birger et Mikkelsen Bergen(Day Kløverhuset AS) på telefon 56 13 72 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.handlegaten.no

Besøksadresse Strandgaten 15, 5013 Bergen
Postadresse c/o Randi Berge Skinnes Gamle Foldnesvegen 65
 
Epost
randi.skinnes@day.dk
Telefon
(+47) 56 13 72 00
Mobiltelefon
(+47) 917 65 800

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies