IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Datakilden AS

Datakilden.no - kilden til alt innen data

Vis i kart
62 12 20 98
roger@datakilden.no www.datakilden.no

Mer informasjon

Datakilden er et lite aksjeselskap. Det er bygd opp rundt en idè om at kundene skal kunne forholde seg til en person når de anskaffer, installerer eller reparerer noe på en PC. Trenger du ny PC, oppgradering av PC, deler eller tilbehør til PC, Internet, E-post, nettverk, bredbåndstelefoni, hjemmeside og opplæring i bruk av dette? Trenger du kanskje en firmalogo, en lysbildeframvisning, en invitasjon eller å fikse på et fotografi? Alt på ett sted hos Datakilden!

Hvis du som eksempel hverken har PC eller Internett, og heller ikke kan å bruke dette, kan du simpelthen kontakte Datakilden. Vi kan komme og diskutere dine behov. Vi kan så bestille Internett, E-post og evt. bredbåndstelefoni for deg. Deretter kommer vi og installerer alt utstyret du trenger, og får det til å virke. Deretter gir vi brukeren eller brukerne et kurs i hvordan man nyttegjør seg alt utstyret, samt legger ut en hjemmeside på Internett. På den måten har du kun en person å forholde deg til, og det er selvfølgelig en stor fordel også i ettertid. Dersom noe går galt, eller det simpelthen er noe du lurer på, så kontakter du Datakilden!

Datakilden AS holder til på besøksadressen Gamle Kongsveg 64, 2320 Furnes. Foretaket ble startet i 2002-10-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-12-14 og som et Aksjeselskap. Datakilden AS driver i bransjen "Kontor- og datamaskiner - Reparasjon". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Datakilden AS på telefon 62 12 20 98, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.datakilden.no

Besøksadresse Gamle Kongsveg 64, 2320 Furnes
Postadresse Gamle Kongsveg 64, 2320 Furnes
 
Epost
roger@datakilden.no
Telefon
(+47) 62 12 20 98

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies