IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Data Ess AS
Vis i kart
464 24 242
post@dataess.no www.dataess.no

Mer informasjon

DATAESS ble etablert i 1987 og har siden den gang levert senior IT-kompetanse gjennom konsulentutleie og prosjektleveranser. Våre kunder har i hovedsak omfattet mellomstore til store virksomheter innen privat og offentlig sektor.

DATAESS har alltid levert gode resultater og har aldri hatt rentebærende gjeld. Ryddig og solid økonomi ligger som et fundament i all aktivitet i bedriften.

Foretaksinformasjon Selskapet er organisert som et aksjeselskap og eies i sin helhet av de ansatte. Vi er registrert i foretaksregisteret med organisasjonsnummer 945 865 318.

Visjon DATAESS skal være den foretrukne samarbeidspartner for områdene utvikling, drifting og forvaltning av IT-systemer.

Forretningsidé DATAESS skal skape langsiktige og solide kunderelasjoner med leveranser som kjennetegnes med kvalitet, effektivitet og fleksibilitet.

Målsetning

DATAESS skal inneha stor respekt i bransjen for sin kunnskap, leveransekvalitet og leveransedyktighet. DATAESS skal være en ettertraktet arbeidsgiver hvor de ansatte opplever gjensidig respekt, en sterk samhørighet og en rettferdig fordeling av godene. Noe som igjen skal sørge for lojale og motiverte medarbeidere. DATAESS skal drive lønnsomt; bevisst økonomisk styring skal regulere all aktivitet. Verdigrunnlag DATAESS har etablert et verdisett som underbygger vår visjon, forretningsidé og målsetning.

Kundefokus Våre kunders behov og krav skal alltid ha første prioritet. Dette er fundamentet for all aktivitet - fra en medarbeiders innsats i kundens lokaler til den strategiske planleggingen i selskapet.

Først blant likemenn DATAESS har en klar målsetning at våre ansatte skal være først ute med å tilegne seg ny kunnskap og ta i bruk ny teknologi. Vi skal hele tiden sørge for at vår kompetanse er markedsledende innenfor våre tjenesteområder. Samtidig er respekt og ydmykhet i vår kontakt med kunder og samarbeidspartnere av høyeste betydning.

Ærlighet Opptreden og kommunikasjon med våre kunder og medarbeidere skal i enhver sammenheng være åpen og ærlig.

Fleksibilitet Vi skal tilstrebe å søke pragmatiske og fleksible løsninger som er formålstjenelige både for våre kunder og våre medarbeidere.

Data Ess AS

holder til på besøksadressen Grenseveien 82, 0663 Oslo. Foretaket ble startet i 1987-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-03-08 og som et Aksjeselskap. Data Ess AS driver i bransjene "Databasevirksomhet" og "Konsulenttjenester". Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Data Ess AS på telefon 464 24 242, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.dataess.no

Besøksadresse Grenseveien 82, 0663 Oslo
Postadresse Grenseveien 82, 0663 Oslo
 
Epost
post@dataess.no
Telefon
(+47) 464 24 242
Mobiltelefon
(+47) 905 81 607
Telefaks
(+47) 22 65 40 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies