IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Danvik Vin AS

Vis i kart
67 56 80 27
www.danvikvin.no

Mer informasjon

Danvik Vin er en vinhandler.

Vi driver ikke med så mye annet enn vin. Ikke noe annet faktisk.

Vi leter etter de gode, små produsentene - først og fremt i den klassiske vin-verdenenen, og så tar vi hjem små partier som vi tilbyr til forbrukerne gjennom Vinmonopolets bestillingsutvalg, og noen ganger som ‘testvarer’. Vinmonopolets system for innkjøp har dessverre den bieffekten at viner fra vinbønder som produserer for små kvanta, sjelden vil kunne selges i ‘basisutvalget’. Dette rett og slett fordi det ikke produseres tilstrekkelig kvantum til at vinen vil kunne konkurrere med produkter fra de store produsentene.

Nå har vi riktignok noen flotte produkter i ‘basis’ også! De fleste vininteresserte i Norge kjenner til Chateau Mercier, og mange også Costa di Bussia! Dette er produsenter vi har samarbediet med i mange år.

I tillegg har vi mange fornøyde spisesteder som har valgt å kjøpe inn store deler av vinsortimentet sitt fra Danvik Vin. Fra større konferansehoteller til de små, intime restaurantene. De har det til felles at de gjerne vil tilby sine kunder noe litt utenom det vanlige på vinsiden.

Er det ønske om å finne noe helt spesielt, gjør vi det! Vi utnytter vårt kontaktnett i Europa, og kan skaffe den litt ‘sære’ vinen du som restauratør ønsker å ha på ditt vinkart.

Vi gleder oss til å ta en vinprat med deg!

Danvik Vin AS holder til på besøksadressen Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet i 2001-01-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-02-12 og som et Aksjeselskap. Danvik Vin AS driver i bransjene "Vin og brennevin - Engros" og "Vinprodusenter". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Danvik Vin AS på telefon 67 56 80 27 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.danvikvin.no

Besøksadresse Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika
Postadresse Postboks 2189 Strømsø, 3003 Drammen
 
Telefon
(+47) 67 56 80 27
Telefaks
(+47) 67 56 80 58

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies