IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Danora AS

Vis i kart
23 13 18 00
danora@danora.no www.danora.no/

Mer informasjon

Danora er et selskap som helt siden etableringen i 1988 har ønsket å bringe hjem nye og innovative produkter. Vi har spesialisert oss på deli produkter tilpasset servicemarkedet, med høy kvalitet og enkel tilberedning. Våre egne utsalgssteder, Mamma Mia, gir oss en helt unik mulighet til å teste og videreutvikle konsepter før disse introduseres på markedet. Gjennom egen erfaring med serveringsdrift vet vi hvilke krav som må stilles til de produktene vi selger!

Litt historie Flere år i utlandet, en genuin interesse for mat og den åpenbare mangelen på internasjonale impulser, var bakgrunnen for etableringen av Danora AS i 1988. Danoras forretningsidé har hele tiden vært å finne nye og spennende trender og utvikle attraktive ”mat i farten” konsepter. Først til våre egne utsalgssteder, Mamma Mia - men ganske fort også til andre serveringssteder som viste stor interesse for vareutvalget og ”quality convenience” konseptet. Engrossalget utviklet seg hurtig til å bli en betydelig del av virksomheten.

Innovasjon & trender Helt siden starten i 1988 har Danora vært i forkant på utviklingen av ”deli” og kvalitetsrevolusjonen innen hurtigmat og convenience i Norge. Vi jobber mye med å lese trender, finne de riktige produktene og treffe på timingen når det gjelder introduksjonen i markedet. I løpet av årene har vi flere ganger vært først ute med produkttyper som i dag er godt etablert; american cookies, muffins, donuts, pizza slices, calzoner og panini for å nevne noen. Danora er fremdeles et 100% personlig eiet firma med over 100 millioner i omsetning. Vi har et tett samarbeid med mange av kjedene og leverer i dag spesialutviklede produkter til bl.a. Deli de Luca, Shell Fresh, Statoil, Eurest Personalrestauranter, Peppe’s, Dolly Dimples, La Baguette, Café Opus, Togservice, Smart Club, 7 Eleven og Narvesen.

Danora AS holder til på besøksadressen Karenslyst Allé 1 A, 0278 Oslo. Foretaket ble startet i 2004-04-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-06-02 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 16 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Danora AS på telefon 23 13 18 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.danora.no/

Besøksadresse Karenslyst Allé 1 A, 0278 Oslo
Postadresse Karenslyst Allé 1 A, 0278 Oslo
 
Epost
danora@danora.no
Telefon
(+47) 23 13 18 00
Telefaks
(+47) 23 13 18 18

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies