IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Damgaard Bygg AS

Vis i kart
69 18 14 76
robind@damgaardbygg.no www.damgaardbygg.no

Mer informasjon

Vi selger tegninger direkte til deg uten fordyrende mellomledd! Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen. Vi er alle forskjellige, derfor er alle boligdrømmer unike. Hver familie har sine drømmer når kommer til en bolig som skal huse vår familie, vi har forskjellige rammer. Vi tilbyr tegninger av boliger med mange spennende og praktiske planløsninger, vi kan selvsagt også tilpasse alle hus etter ønske. Ofte er det slik at man finner drømmehuset i en katalog, men man må bruke det samme firmaet til å bygge huset. Fordelen oss er at dere trenger ikke å bruke noen tilknyttet byggmestere for å få kjøpt våre tegninger. Dere velger selv hvilken byggmester som skal bygge boligen. Ofte er det best å bruke lokale håndverkere som dere kjenner og som kjenner ditt lokalmarked. Dere slipper fordyrende mellomledd og dere kan teste markedet for å få den beste prisen, det er mye å spare! Å bygge et hus er noe av det mest kostbare man gjør, ikke la store besparelser gå tapt!

Damgaard Bygg AS holder til på besøksadressen Skippergata 6 8, 1767 Halden. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-02-18 og som et Enkeltpersonforetak. Damgaard Bygg AS driver i bransjen "Bygg og Anlegg". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Damgaard Bygg AS på telefon 69 18 14 76, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.damgaardbygg.no

Besøksadresse Skippergata 6 8, 1767 Halden
Postadresse Skippergata 6 8, 1767 Halden
 
Epost
robind@damgaardbygg.no
Telefon
(+47) 69 18 14 76
Mobiltelefon
(+47) 452 70 421

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies