IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Dalnoki Gabor Institutt For

Vis i kart
932 04 667
www.gabor.no

Mer informasjon

I Gabor Dalnokis Institutt bygger vi på lang erfaring i å gjenkjenne balanseforstyrrelser på et tidlig stadium og utforme behandlingen på en slik måte at pasienten gjøres i stand til å ta ansvar for sin egen helse. Både i behandlingen og gjennom kurs legges det vekt på stoff som muliggjør vekst og bevisstgjøring, med uavhengighet som mål.

Med grunnlag i tradisjonell fysioterapi er behandlingen utviklet til å omfatte innsikt i fysisk og psykisk utvikling fra 0 til 18 års alder. Dette forutsetter en nøyaktig diagnostikk, med kartlegging av hvor og når plagene er oppstått. Dette finner sted ved første konsultasjon, der det også blir satt opp et program for videre behandling.

Ved samtale om diagnostikk og behandlingsprogram kan du få oversikt over hva som kreves for å oppnå et bedre samspill mellom muskler, skjelett og psyke. En stor del av programmet vil bestå av øvelser som også skal gjøres hjemme.

Dalnoki Gabor Institutt For holder til på besøksadressen Sørkedalsveien 10, 0369 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-03-10 og som et Enkeltpersonforetak. Dalnoki Gabor Institutt For driver i bransjen "Fysioterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Dalnoki Gabor Institutt For på telefon 932 04 667 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.gabor.no

Besøksadresse Sørkedalsveien 10, 0369 Oslo
Postadresse c/o Helhetshelse Bogstadveien 35, 0366 Oslo
 
Telefon
(+47) 932 04 667
Mobiltelefon
(+47) 932 04 667

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies