IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Daiva Sin Butikk

959 72 121
daiva@netcom.no www.daiva.no

Mer informasjon

Handlaga treleikar i bjørk frå LitauenDaiva er frå Litauen, saman med ektemannen har ho opna "DAIVA sin butikk" på Sandane. Som dei einaste i denne geskjeften i Noreg sel dei handlaga treleikar produsert i Litauen. Treleikane er ubehandla - utan giftstoff, og dei er dermed ufarlege, men haldbare.Leikar som blir brukt mykje må vere solide og av god kvalitet. Treleikane frå Litauen er særeigne, robuste leikar som står for ein støyt. Dei er derfor spesielt godt eigna til bruk der mange born er samla, eller er innom - til dømes i barnehagar, venterom o.l. Treleikane er også glimrande som julegåver som skal overleve romjula

Er du på jakt etter spesielle, haldbare leikar - er DAIVA sin butikk staden å leite!

Daiva Sin Butikk holder til på besøksadressen 6823 Sandane. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-11-03 og som et Enkeltpersonforetak. Daiva Sin Butikk driver i bransjen "Øvrig butikkhandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Daiva Sin Butikk på telefon 959 72 121, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.daiva.no

 
Epost
daiva@netcom.no
Telefon
(+47) 959 72 121

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies