IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Dagsenter for Eldre

Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS) er ressursbase for omsorgstjenester i kommunen.

Vis i kart
61 31 59 00
dagsenter@jevnaker.kommune.no www.jevnaker.kommune.no

Mer informasjon

evnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter, (JORS) , er ressursbase for alle våre pleie- og omsorgstjenester.

JORS inneholder blant annet institusjon med totalt 44 langtidsplasser. Tjenesteområdet er delt opp i 3 avdelinger; Fjellheim, Randsro og Bergerly. Virksomhetsleder for institusjon er Astrid Westby.

Sammen med intensjonen om at mennesker skal ha mulighet til å bo lengst mulig i egne hjem, betyr dette at alle hensiktsmessige tiltak i utgangspunktet skal være forsøkt før det tildeles plass i sykehjem.

Tildeling av plass i institusjon skjer ut fra gitte tildelingskriterier. Mennesker som har et omfattende, døgnkontinuerlig behov for pleie- og omsorgstjenester som ikke kan oppfylles tilstrekkelig i eget hjem eller i annen tilpasset bolig er i målgruppen.

Dagsenter for Eldre holder til på besøksadressen Ole B. Bergers veg 1, 3520 Jevnaker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-10-11 og som et Underavd. Dagsenter for Eldre driver i bransjene "Aktivitets- og dagsentre", "Hjemmehjelp" og "Hjemmesykepleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Dagsenter for Eldre på telefon 61 31 59 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.jevnaker.kommune.no

Besøksadresse Ole B. Bergers veg 1, 3520 Jevnaker
Postadresse Kirkegata 6, 3520 Jevnaker
 
Epost
dagsenter@jevnaker.kommune.no
Telefon
(+47) 61 31 59 00
Telefaks
(+47) 61 31 11 85

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies