IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Cutrin Norge Ragnar Kjønigsen AS

Vis i kart
69 36 45 45

Åpningstider ( i dag: Stengt )

Mandag
08.00 - 16.00
Tirsdag
08.00 - 16.00
Onsdag
08.00 - 16.00
Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
office@cutrin-fredrikstad.no www.cutrin.no

Mer informasjon

CUTRIN NORGE – totalleverandør til frisørbransjen Cutrin Norge leverer salgsvarer, kjemivarer, rekvisita, utstyr og totale innredningsløsninger til så vel små som store salonger over hele landet. Ved å bruke Cutrin som leverandør er du garantert kvalitetsprodukter som kun selges gjennom faghandelen. Cutrin Norge har konkurransedyktige betingelser og er kjent for sin gode service. Vi i Cutrin Norge er stolt over å være den største frisørgrossisten i Norge, som utelukkende selger sine produkter til frisører.

CUTRINPRODUKTER – spesialutviklet for nordisk hår! Cutrin er i Norge den desidert største frisørleverandøren av salgs- og kjemiprodukter, som er spesialutviklet for nordisk hår og hodebunn.

Nordisk hårkvalitet kjennetegnes av å være fint og tynt, og det spesielle ved denne hårkvaliteten er at den generelt inneholder færre skjellag enn europeisk hår forøvrig. Til sammenligning er det europeiske håret nesten 50% tykkere enn det nordiske håret. Dette tilsier at denne hårkvaliteten krever spesielle hårprodukter for å oppnå optimale resultater.

RENATI, PAUL MITCHELL, MOROCCANOIL og REF Cutrin Norge er meget fornøyde over å kunne tilby disse brandene til det norske frisørmarkedet i tillegg til Cutrin. Cutrin Norge sin målsetting om å være frisørens beste samarbeidspartner, er blitt ytterligere forsterket ved at vi har fått nye og sterke merkenavn på verdenbasis inn i vår portefølje.

Vi håper vår nye produktkatalog vil gi deg en god oversikt over vårt produktsortiment, samt en god veiledning i bruk av Cutrin sine kjemivarer. Vi ser frem til å videreutvikle vårt samarbeid med deg for fremtiden.

Med vennlig hilsen Cutrin Norge

Kontaktinformasjon

www.cutrin.no

Besøksadresse Bjørnengveien 6, 1664 Rolvsøy
Postadresse Postboks 84, 1662 Rolvsøy
 
Epost
office@cutrin-fredrikstad.no
Telefon
(+47) 69 36 45 45
Telefaks
(+47) 69 36 45 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies