IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Cutrin Norge AS - Helge Rosenlund

Vi er totalleverandør til det norske frisørmarked.

Vis i kart
22 90 49 90
cutrinas@online.no www.cutrin.no

Mer informasjon

Cutrin Norge er blant de største frisørleverandøren i Norge som utelukkende selger sine produkter til frisørsalonger. Frisørenes ekspertise og anbefaling sikrer at du får de beste produktene for ditt hår.

Cutrin Norge fører salgsprodukter fra kjente leverandører som Cutrin, Trevor Sorbie og Terence Renati.

Cutrin produkter – spesialutviklet for skandinavisk hår og hodebunn! Alle Cutrins salgs- og kjemiprodukter er spesialutviklet for skandinavisk hår og hodebunn. Salgsproduktene omfatter seriene Bio+, Nordic Balance, Chooz, Sensitive, Reflection Demi Home og Reflection Color Care.

Skandinavisk hårkvalitet kjennetegnes av å være fint og tynt, og det spesielle ved denne hårkvaliteten er at den generelt inneholder færre skjellag enn europeisk hår for øvrig. Til sammenligning er det europeiske håret nesten 50 prosent tykkere enn det skandinaviske håret. Dette tilsier at den skandinaviske hårkvaliteten krever spesialtilpassede produkter for å oppnå et optimalt resultat.

Cutrin Norge AS - Helge Rosenlund holder til på besøksadressen Jerikoveien 16, 1067 Oslo. Foretaket ble startet i 1984-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-04-03 og som et Aksjeselskap. Cutrin Norge AS - Helge Rosenlund driver i bransjene "Frisørutstyr" og "Parfyme og kosmetikk - Engros". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Cutrin Norge AS - Helge Rosenlund på telefon 22 90 49 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.cutrin.no

Besøksadresse Jerikoveien 16, 1067 Oslo
Postadresse Jerikoveien 16, 1067 Oslo
 
Epost
cutrinas@online.no
Telefon
(+47) 22 90 49 90
Telefaks
(+47) 22 90 49 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies