IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Crystal Screen AS

Vis i kart
900 98 970
arne.ronning@regnskapet.com www.regnskapet.com

Mer informasjon

Vi er et mindre autorisert regnskapsførerselskap, lokalisert rett utenfor Oslo på Nedre Romerike. Vår forretningsfilosofi er at vi skal yte høy kvalitet til rett tid og riktig pris.

Vi kan levere det meste innen regnskap og økonomi, slik som bokføring, avstemminger, lønn, fakturering, diskusjonspartner mm.

På bakgrunn av vår erfaring fra næringslivet innen økonomi/regnskap/revisjon/Intern kontroll skulle også dette tilsi at vi kan markedsføre oss som :

“Mer enn en regnskapsfører”.

Vi er mer enn en regnskapsfører dersom du skulle ha behov for det. Vi mener det er trygt for våre kunder at vi har disse ressursene.

Crystal Screen AS holder til på besøksadressen Askeladdveien 1, 1482 Nittedal. Foretaket ble startet i 1987-04-10 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-08-25 og som et Aksjeselskap. Crystal Screen AS driver i bransjen "Regnskap og bokføring". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Crystal Screen AS på telefon 900 98 970, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.regnskapet.com

Besøksadresse Askeladdveien 1, 1482 Nittedal
Postadresse Askeladdveien 1, 1482 Nittedal
 
Epost
arne.ronning@regnskapet.com
Telefon
(+47) 900 98 970

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies