IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Credo Kapital AS

Vis i kart
sorum@credopartners.no

Mer informasjon

Vi skaper bransjevinnere

Credo Partners er et investerings- og rådgivingsselskap som gjennom aktivt arbeid med strategiutvikling og driftsforbedringer skaper konkurransekraftige og lønnsomme virksomheter. Vi skaper verdier enten som investor sammen med Credo Capital Partners , eller som rådgiver for våre klienter.

I vår investeringsvirksomhet investerer vi egne og Credo Capital Partners midler i selskaper der vi ser verdiutviklingspotensial, og gjerne i selskaper som er i krevende situasjoner. Credo Capital Partners er et nettverk av investorer som hvert år kommiterer ny kapital på 100 MNOK til investeringer innenfor vår investeringsstrategi. Vår visjon er å utvikle selskapene vi investerer i til vinnere i sin bransje.

I rådgivningsvirksomheten fokuserer vi på strategisk og finansiell rådgivning. Vi spesialiserer oss på å bistå styrer/toppledelse i valg av strategisk retning, og tilbyr kompetanse og kraft til å gjennomføre endringer i krevende situasjoner, slik som omstillings- og restruktureringsprosesser, fusjoner og oppkjøp og andre situasjoner med endret eierskap.

Vårt team har anerkjent spisskompetanse og erfaring innen strategi, ledelse og finans.

Credo Kapital AS holder til på besøksadressen 3.etasje Stortingsgata 22, 0161 Oslo. Foretaket ble startet i 2011-11-08 og som et Aksjeselskap. Credo Kapital AS driver i bransjen "Finansiell tjenesteyting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Credo Kapital AS ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse 3.etasje Stortingsgata 22, 0161 Oslo
Postadresse c/o Credo Partners Postboks 1878 Vika, 0124 Oslo
 
Epost
sorum@credopartners.no
Telefaks
(+47) 22 01 71 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies