IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Construction Management AS
Vis i kart
67 10 66 69
www.cm.no

Mer informasjon

Velkommen til CM Prosjekt AS! Construction Management AS er et frittstående ingeniørfirma. Forretningsidéen er å styre byggeprosjekter fra idé til ferdigstillelse på vegne av byggherren, basert på CM-modellen.

Selskapet ble etablert av Erik Grorud i 1984 og holder til i egne lokaler på Stabekk. Construction Management AS er morselskapet som blant annet har ansvar for de langsiktige utviklingsprosjektene.

CM Prosjekt AS (CMP) er det operative datterselskapet som står for prosjektadministrasjon fra A til Å. Årsomsetningen for CM Prosjekt AS ligger på rundt 120 - 150 mill. kr, og antall antall ansatte skal være 15 - 18.

Vi håndterer prosjektutvikling i tidligfase, teknisk og økonomisk prosjektstyring, prosjekteringsledelse og entrepriseadministrasjon. CM Prosjekt AS opptrer som byggherrens “midlertidige bygningsavdeling”, og har kompetanse til å lede store og små prosjekter. Selskapet har sentral godkjenning som ansvarlig søker i høyeste tiltaksklasse.

Vi har en bredspektret portefølje av byggeprosjekter innen boligkomplekser, sykehjem, hotell og andre næringslokaler.

CM Invest AS er det andre datterselskapet under Construction Management AS. Dette er et rent investeringsselskap eid av nøkkelpersoner i CM Prosjekt AS.

Vår visjon Vår visjon er å skape gode byggverk som gir merverdi for eier og bruker, og meningsfylt arbeid for våre ansatte.

Våre verdier

Tillit - CM er til å stole på!
Ryddighet - I betydningen orden i alle saker, økonomi, avtaleforhold, rapportering, oppfølging.
Åpenhet - I dette ligger også ærlighet. Oppdragsgiver gis fullt innsyn i arbeidet.
Gode team - Dette innebærer blant annet trygghet og arbeidsglede, og gjelder både internt i bedriften og i byggeprosjektene.

Construction Management AS

holder til på besøksadressen Gamle Drammensvei 48 A, 1369 Stabekk. Foretaket ble startet i 1984-11-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-12-29 og som et Aksjeselskap. Construction Management AS driver i bransjene "Byggetekniske konsulenter" og "Prosjektadministrasjon - Konsulenter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Construction Management AS på telefon 67 10 66 69 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.cm.no

Besøksadresse Gamle Drammensvei 48 A, 1369 Stabekk
Postadresse Postboks 154, 1321 Stabekk
 
Telefon
(+47) 67 10 66 69

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies