IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Coaching & NLP Skolen Norge

Vis i kart
456 14 000
hilde@nlpskolen.no www.coaching-nlpskolen.no

Mer informasjon

“Coaching handler om å bevege mennesker til en ønsket tilstand og egen måloppfyllelse”

COACHING & NLP SKOLEN NORGE - Profesjonell & Personlig Ressursutvikling. Coachutdanning for enkeltindivider og bedrifter med Internasjonalt godkjente Sertifiseringer. Bedriftscoaching og personlig coaching.

Vår visjon er å:

  • Bidra til at flere i vår verden oppdager og aktiverer egne ressurser, og kan bevege seg mot ønskede mål med positiv nysgjerrighet, pågangsmot, entusiasme og glede.
  • Bidra til at flere kan lykkes med en trygg og sunn kommunikasjon.

Med denne visjon tilbyr vi 1-9 trinns coachutdanning for bedrifter og enkeltpersoner, samt individuell coaching med fokus på selvutvikling, coaching, ledelse, kommunikasjon & samspill innen alle områder i livet - privat og profesjonelt. NLP er en av de mest kraftfulle former for coaching som fins, og metodene som blir brukt i alle former for coaching kommer først og fremst fra NLP. Til COACHING & NLP SKOLEN NORGE søker privatpersoner, bedrifter, ledere, team, konsulenter og rådgivere, helsepersonell, skolepersonell, foreldre, organisasjoner og andre.

På våre kurs og utdanninger vil du lære mye om kommunikasjon. 93% av det du kommuniserer ligger i alt annet enn de faktiske ord du velger å bruke. Hvordan ville det være å lære mye om disse 93%…? Du vil sette stor fokus på dine muligheter og øke din bevissthet og tro på egne krefter. Du vil gjennom unike verktøy og prosesser få klarhet i hvordan du kan komme forbi begrensninger som hindrer deg i ditt liv og i ditt arbeid. Positive og varige endringer, økt livsglede, økt motivasjon, mot til å våge og satse, er noen av de resultater du henter hjem etter våre kurs!

Coaching & NLP Skolen Norge holder til på besøksadressen Nesveien 4, 1344 Haslum. Foretaket ble startet i 2008-01-29 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-02-27 og som et Norskregistrert utenlandsk foretak. Coaching & NLP Skolen Norge driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Coaching & NLP Skolen Norge på telefon 456 14 000, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.coaching-nlpskolen.no

Besøksadresse Nesveien 4, 1344 Haslum
Postadresse Nesveien 4, 1344 Haslum
 
Epost
hilde@nlpskolen.no
Telefon
(+47) 456 14 000
Mobiltelefon
(+47) 456 14 000

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies