IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Click Media AS

Vis i kart
32 23 40 70
post@clickmedia.no www.clickmedia.no

Mer informasjon

Click Media har kompetanse på design av velformede logoer og smarte hjemmesider. To områder det stilles store krav til for å skape en helhetlig firmaprofil.

Vi liker utfordringer og jobber gjerne med kunder som har spenstige mål. Derfor følger vi hele prosessen - før, under og etter. Vi vet hvordan hjemmesider bør fungere, og hva som kreves av et godt profilprogram.

Design for store og små skjermer Hjemmesiden leses på store og små skjermer, noe som gir web-løsningene nye utfordringer. Telefoner og lesebrett overtar i større grad nettbruken og sidene må tilpasses disse mediene.

Kompetanse setter spor Click Media har et nettverk av designere, programmerere og skribenter - alle med solid utdannelse og lang erfaring innen prosjektering, utvikling, design og innholdsproduksjon. Fagpersoner som gir prosjektene egenart.

Form, funksjon og innhold er nøkkelord - det gir brukerne lettleste oversiktlige nettsider.

Erfaring Vi har designet hjemmeside for rockefestivaler og brukt musikere som rådgivere - hvordan fange festivalfolket. Utviklet læringsportal for videregående skole med forventningsfulle elever og lærere - hvordan lage det enkelt og avansert på samme tid. Med research og grundig planlegging når vi målene.

Hos oss investerer du i god design.

Click Media AS holder til på besøksadressen Bjørnstjerne Bjørnsons gate 92, 3044 Drammen. Foretaket ble startet i 2004-06-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-08-03 og som et Aksjeselskap. Click Media AS driver i bransjen "Konsulenttjenester". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Click Media AS på telefon 32 23 40 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.clickmedia.no

Besøksadresse Bjørnstjerne Bjørnsons gate 92, 3044 Drammen
Postadresse Postboks 3616, 3007 Drammen
 
Epost
post@clickmedia.no
Telefon
(+47) 32 23 40 70
Mobiltelefon
(+47) 950 74 851

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies