IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Claussen & Heyerdahl AS

Et godt utemiljø skaper vi sammen!

Vis i kart
23 39 66 80
post@c-h.no www.c-h.no

Mer informasjon

Velkommen til Claussen & Heyerdahl AS

Claussen & Heyerdahl AS har i mer enn 30 år bidratt til å gi barna bedre lekemuligheter. Enten de leker inne eller ute, der de bor, i barnehagen eller på skolen. Alle vil trives i sitt miljø. Derfor skreddersyr vi leke- og samværsmiljøet etter ønsker og behov. “Et godt utemiljø skaper vi sammen!” Claussen & Heyerdahl AS representerer HAGS lekeplassutstyr i Norge. HAGS kan tilby en verden full av ideer og inspirasjon for å skape morgendagens lekeplasser og parkmiljøer.

Ved hjelp av de 5 grunnsteinene i HAGS produksjonsfilosofi; Funksjon - Sikkerhet - Kvalitet - Miljø - Design, skapes der nye lekefunksjoner som innbyr til lek og bidrar til barns fysiske form og deres sosiale utvikling. Til inspirasjon for nye generasjoner. Claussen & Heyerdahl AS er også totalleverandør av formingsmateriell, inne og uteleker, spill, møbler, garderober og kontormøbler til skoler og barnehager.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Claussen & Heyerdahl AS holder til på besøksadressen Gunnar Schjelderups vei 9, 0485 Oslo. Foretaket ble startet i 1968-10-25 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-12-13 og som et Aksjeselskap. Claussen & Heyerdahl AS driver i bransjene "Fritidsutstyr, spill og leker - Engros", "Lekeapparater og parkutstyr" og "Leketøy - Produksjon". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Claussen & Heyerdahl AS på telefon 23 39 66 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.c-h.no

Besøksadresse Gunnar Schjelderups vei 9, 0485 Oslo
Postadresse Gunnar Schjelderups vei 9, 0485 Oslo
 
Epost
post@c-h.no
Telefon
(+47) 23 39 66 80
Telefaks
(+47) 23 39 66 81

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies