IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Classic Norway AS

Vis i kart
71 20 50 00
post@classicnorway.no www.classicnorway.no

Mer informasjon

Classic Norway Hotels

Classic Norway består av 10 destinasjoner i Møre & Romsdal. Hotellene er hver for seg unike og ligger på steder som både representerer unike naturopplevelser og topp muligheter for spennende og innholdsrike aktiviteter.

Classic Norway skreddersyr oppholdet med alt fra transport til aktiviteter og matopplevelser. Dette gjør vi for at du skal få det best mulige oppholdet for dine ansatte eller kunder. Vi vil raskt kunne sette sammen et forslag på programinnhold ettersom hvor mange dere er og hva dere ønsker å få ut av oppholdet. Dette gjør vi raskt og kostnadsfritt.

Våre hotell er litt “utenom det vanlige”. Hvert enkelt sted har sitt spesielle særpreg. Områdene har i generasjoner vært kjent for gode vertskapstradisjoner, tradisjoner som vi ser som vårt ansvar å bringe videre og utvikle. Hos oss vil du finne et vertskap med glimt i øyet og som vil gjøre alt for at ditt opphold skal bli en god og minnerik opplevelse.

Classic Norway AS holder til på besøksadressen Fannestrandvegen 125, 6419 Molde. Foretaket ble startet i 2003-01-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-02-22 og som et Aksjeselskap. Classic Norway AS driver i bransjene "Hotell- og restaurantinnredninger - Forhandler" og "Hoteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Classic Norway AS på telefon 71 20 50 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.classicnorway.no

Besøksadresse Fannestrandvegen 125, 6419 Molde
Postadresse Øvre veg 24, 6415 Molde
 
Epost
post@classicnorway.no
Telefon
(+47) 71 20 50 00
Telefaks
(+47) 71 20 22 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies