IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Clarion Collection Hotel Savoy

Vis i kart
23 35 42 00
cc.savoy@choice.no www.choicehotels.no/no060

Mer informasjon

Velkommen til Clarion Collection Hotel Savoy! Clarion Collection Hotel Savoy er et sjarmerende hotell fra 1916 med lange tradisjoner og en uhøytidelig atmosfære. Vi har en av Oslos beste beliggenheter, midt i den triveligste delen av hovedstadens bysentrum.

Hotel Savoy er det lille, unike hotellet rett ved siden av Nasjonalmuseet og kun et steinkast fra Karl Johans gate. Hotellet er det perfekte utgangspunkt for å ta seg rundt i hovedstaden både som forretningsreisende og turist. Flytoget og Nationaltheatret stasjon er i gangavstand.

Våre 93 hyggelige rom er røykfrie og innredet i minimalistisk og behagelig stil. Alle med en sjarm som kun en gammel bygård kan tilføre.

Den historiske bygningen rommer i tillegg til hotellet to av Oslos beste restauranter, som til stadighet tømmer avisene for terningkast 5 og 6. Restaurant Eik er tildelt hedersbevisningen Bib Gourmand av Guide Michelin. Denne æresbevisningen gis til restauranter med gourmetmat av høy klasse, men til gunstig pris. Søster-restauranten Fjord, med sine spesialiteter fra havet, er også et utmerket alternativ. Strøkets mest trendy bar, Eik Bar og Vin, ligger i direkte tilknytning til hotellets resepsjon. Den er et samlingspunkt for hotellets gjester så vel som Oslos borgere og et naturlig utgangspunkt for en vandring i byens natteliv.

I vår gjestestue, Carl Ungers Loft, har våre gjester tilgang til kaffe/te og frukt hele dagen. Ønsker du en rolig og avslappet kveld, spanderer hotellet et lett kveldsmåltid hver kveld mellom kl. 18 og 21. Her kan du nyte stillheten og føle hotellets sjel med utsikt mot rådhuset og byens folkeliv.

Med erfaring på til sammen lenger enn hotellets eksistens, er vårt prisbelønte personale selve hjertet i Hotel Savoy. Kunnskap, erfaring og personlig service gjør det lille hotellet til en stor opplevelse.

Clarion Collection Hotel Savoy holder til på besøksadressen Universitetsgata 11, 0164 Oslo. Foretaket ble startet i 1999-08-27 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-09-09 og som et Aksjeselskap. Clarion Collection Hotel Savoy driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 29 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Clarion Collection Hotel Savoy på telefon 23 35 42 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.choicehotels.no/no060

Besøksadresse Universitetsgata 11, 0164 Oslo
Postadresse Universitetsgata 11, 0164 Oslo
 
Epost
cc.savoy@choice.no
Telefon
(+47) 23 35 42 00
Telefaks
(+47) 23 35 42 01

Last ned visittkort
Del av Clarion Hotel
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies