IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Clarion Collection Hotel Hammer AS

Vis i kart
61 26 73 73
cc.hammer@choice.no www.choicehotels.no/no028

Mer informasjon

“DITT HJEM PÅ REISEN” Velkommen til Hammer Hotel, ditt førstevalg når du skal overnatte på Lillehammer. Hotellet ligger i Storgata, den vel bevarte hovedgata på Lillehammer. Best kjent som “Stågata” under Vinter-OL i 1994. Det er kun 300 meter til jernbanestasjonen og ca.10 mil til Gardermoen.

Hammer Hotel har 95 trivelige doble rom, de fleste renovert våren 2007, i en moderne stil med tydelig lokalhistorisk forankring. Monteré med gjenstander fra Gudbrandsdalen og flotte fotografier i korridorene forteller en spennende historie om livet i gamle dager.

Vi tilbyr en deilig frokost buffet med muligheter for å velge økologisk mat i vår moderne spisesal, og om ettermiddagen kan du steke dine egne vafler. Ta gjerne en god kopp kaffe eller te til. I tillegg byr vi alle våre gjester på kveldsmat om kvelden, uten ekstra kostnad. Den består av fristende salater, brød, pålegg og en varmrett. Etter en hard arbeidsdag, eller bare for å slappe av, kan du besøke vår relax avdeling med badstu, solarium eller bare nyte et godt Tv program med en lettøl ved siden av. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et så behagelig opphold som mulig.

Vårt hotell er ditt “hjem på reisen”.

Velkommen.

Kontaktinformasjon

www.choicehotels.no/no028

Besøksadresse Storgata 108, 2615 Lillehammer
Postadresse Storgata 108, 2615 Lillehammer
 
Epost
cc.hammer@choice.no
Telefon
(+47) 61 26 73 73
Telefaks
(+47) 61 26 37 30

Last ned visittkort
Del av Clarion Hotel
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies