IO.NO

Fullversjon Nytt søk

City Radio & Tv-Service AS

Vis i kart
72 88 01 55
service@cityrtv.no www.cityradio-tvservice.no

Mer informasjon

City Radio & TV-Service ANS ble etablert i 1988, men ble organisert som aksjeselskap i 1998. Vi har i dag tre avdelinger i trondheimsområdet; en butikk i Trondheim sentrum, en serviceavdeling på Heimdal og en butikk på Melhus.

Vi har spesialisert oss innenfor parabol og kabel-TV, og er i dag blant landets fem største forhandlere av satellittutstyr. Vi er uten tvil Midt-Norges største ekspert på satellittutstyr både når det gjelder salg, service og installasjon.

Våre installatører utfører også monteringsoppdrag for andre handlere i trondheimsområdet, som Expert, Elkjøp, Lefdal, Siba og Smart Club.

Vår serviceavdeling utfører service for forbrukere og firmaer fra hele Midt-Norge. Avdelingen disponerer også en meget omfattende instrumentpark for alle typer målinger i kabelnett og genererer den nødvendige dokumentasjon påkrevd av Post- og Teletilsynet. Vi er også medlem i servicekjeden Elesco Norge og utfører bl.a. service for HiFi-Klubben, Elprice, Expert og Deal.no.

City Radio & TV-Service AS har service- og vedlikeholdsavtale med en rekke kabel-TV-anlegg i Trondheim. Tjenesten omfatter vakttelefon, utrykning, service og vedlikehold. Vi er også forhandler av kabel-TV-tilknytning, kabel-TV-dekodere og Internett for Canal Digital Kabel-TV. Vi er i tillegg samarbeidspartner for Canal Digitals bedriftsavdeling. Vi utfører også service på TV, video og ellers det meste av elektronisk utstyr, uansett hvor det er kjøpt.

Noen av våre grunnleggende regler er høy kompetanse, rask og sikker service til avtalt pris og avtalt tid. Dette har gitt oss mange gode referanser og fornøyde kunder - ta kontakt med oss for en hyggelig prat, du også!

City Radio & Tv-Service AS holder til på besøksadressen Industriveien 5, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 1998-12-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-02-08 og som et Aksjeselskap. City Radio & Tv-Service AS driver i bransjene "Radio og tv reparasjon" og "Reparasjon og service". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med City Radio & Tv-Service AS på telefon 72 88 01 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.cityradio-tvservice.no

Besøksadresse Industriveien 5, 7080 Heimdal
Postadresse Industriveien 5, 7080 Heimdal
 
Epost
service@cityrtv.no
Telefon
(+47) 72 88 01 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies