IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Chi AS

Vis i kart
901 19 009
http://www.kinesisknaturterapi.no/

Mer informasjon

Naturterapi

Kinesisk Naturmedisin har vært i bruk i flere tusen år og brukes daglig av flere hundre millioner mennesker. De siste 50 år har vesten sakte menn sikkert fått øynene opp for denne type medisin. Vi har jobbet på Storo i 20 år, og før det 10 år i Kina. Vi har også timer for deg som ikke har plager akkurat nå, men som ønsker å ta litt vare på deg selv. Sett av litt tid til deg selv og unn deg en “service” – få mer overskudd til dagens gjøremål. Første time Hos oss begynner vi med å finne ut hva du trenger og hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din helse. Først snakker vi om hva du vet og tror om din egen kropp og helse. På bakgrunn av dette ber vi deg gjøre øvelser og bevegelser slik at vi kan være sikker på at du får riktig behandling. Behandling Hver time hos oss vil vanligvis bestå av en blanding av ulike behandlingstyper, avhengig av ditt behov den dagen. Vi vil også vise deg øvelser og gi deg råd om hvordan du selv kan behandle deg selv mellom timene hos oss. Våre timer består blant annet av: QiGong Akupunktur Egentrening med coach QiGong Masasje Bruk av fitVibe

Chi AS holder til på besøksadressen Vitaminveien 11 A, 0485 Oslo. Foretaket ble startet i 2013-01-01 og som et Aksjeselskap. Chi AS driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Chi AS på telefon 901 19 009 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.kinesisknaturterapi.no/

Besøksadresse Vitaminveien 11 A, 0485 Oslo
Postadresse Grefsenkollveien 12 B, 0490 Oslo
 
Telefon
(+47) 901 19 009
Mobiltelefon
(+47) 901 19 009

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies