IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Charlottenlund AS

Charlottenlund er et gammelt landsted i byparken ved Breiavannet. Vi ønsker private og bedrifter velkommen til en hyggelig opplevelse. Vår restaurant, selskapslokaler og overnattingsrom er av høy standard.

Vis i kart
458 62 156
post@charlottenlund.no www.charlottenlund.no

Mer informasjon

Velkommen!

Charlottenlund var opprinnelig fogd Søren Daniell Schiøtz’ landsted. Stedet ble bygget rundt 1828 og er oppkalt etter fogdens hustru Charlotte, Rosenkildes datter. Huset har rommet forskjellige aktiviteter opp gjennom årene. Det sies at byens fasjonable konditori, Juell’s, lå her rundt 1880, hvor bl.a. Alexander Kielland var fast gjest. Bygningen var opprinnelig i gammel empirestil, men har blitt forandret og mikset med andre stilarter gjennom tidene. Huset er nå tilbakeført i den stilen som det hadde rundt 1880, både innvendig og utvendig. I underetasjen mot Breiavannet er det i dag en ny restaurant med interiør i gammel stil. Her har vi også en gruve med bakerovn. Selskapslokalene har en kapasitet på 80 personer. I øverste etasje finnes flere overnattingsrom med hotellstandard.

  • Restaurant Restauranten Charlottenlund har lagt vekt på å tilby norsk og fransk kjøkkentradisjon. Norske kvalitetsråvarer og norske oppskrifter kombinerer vi med franske tradisjoner - til glede for øyne og mage. Det norske kjøkken byr på mange deilige overraskelser og blir stadig mer populært.

-Selskapslokaler I utformingen av selskapslokalene har vi vært tro mot husets historie. Våre lokaler er tilpasset konferanser, møter, bryllup, konfirmasjon, bursdager, julebord og andre festlige anledninger. Vi kan tilpasse oss de fleste ønsker.

-Hotell Hotell Charlottenlund er Stavangers minste hotell med 3 dobbeltrom og 2 enkeltrom. Vi tilbyr en annerledes overnattingsopplevelse en de fleste andre hotell. Charlottenlund er medlem i de historiske hotell. Vi leverer hotellstandard i historiske omgivelser.

Charlottenlund AS holder til på besøksadressen Kongsgata 45, 4005 Stavanger. Foretaket ble startet i 1997-03-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-03-26 og som et Aksjeselskap. Charlottenlund AS driver i bransjene "Hoteller", "Restauranter" og "Selskapslokaler". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Charlottenlund AS på telefon 458 62 156, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.charlottenlund.no

Besøksadresse Kongsgata 45, 4005 Stavanger
Postadresse Kongsgata 45, 4005 Stavanger
 
Epost
post@charlottenlund.no
Telefon
(+47) 458 62 156

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies