IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Centrum Fysioterapi AS

Centrum Fysioterapi holder til i Storgata 19, ved brygga i Fredrikstad. Vi tilbyr Manuellterapi, Fysioterapi, Osteopati og Massasje og har treningssenter

Vis i kart
69 31 55 00
dagfalch@hotmail.com www.centrum-fysioterapi.no/

Mer informasjon

Centrum Fysioterapi AS er tverrfaglig klinikk i Fredrikstad sentrum. Lokalet ligger i Storgata 19, langs bryggepromenaden, og har god tilknytning til kollektivtrafikk, parkering og andre helsetjenester.

Her på klinikken arbeider det totalt åtte personer. Tre manuellterapeuter, to fysioterapeuter , en spesialist i allmenn fysioterapi, to osteopater og en massør. En av osteopatene jobber både som fysioterapeut, og som osteopat. De fleste her ved klinikken arbeider med driftstilskudd, med unntak av en av osteopatene og en av fysioterapeutene som arbeider helprivat. Hos disse to er man garantert time innen 48 timer ved ønske eller behov, utover klinikkens relativt gode evne til å ta inn en stort antall pasienter totalt.

Klinikken tilbyr også bedriftsavtaler, både gjennom avtale med bedrift, og forsikring. Klinikken innehar en treningssal tilknyttet behandlingen, og som pasientene kan benytte fritt underveis i en behandlingsperiode.

Centrum Fysioterapi AS

holder til på besøksadressen Storgata 19, 1607 Fredrikstad. Foretaket ble startet i 2010-02-03 og som et Aksjeselskap. Centrum Fysioterapi AS driver i bransjene "Fysioterapeuter" og "Osteopater". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Centrum Fysioterapi AS på telefon 69 31 55 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.centrum-fysioterapi.no/

Besøksadresse Storgata 19, 1607 Fredrikstad
Postadresse Storgata 19, 1607 Fredrikstad
 
Epost
dagfalch@hotmail.com
Telefon
(+47) 69 31 55 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies