IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Centric Professionals AS Avd Buskerud
Vis i kart
02360
firmapost@xtra.no www.xtra.no

Mer informasjon

Xtra personells forretningsidé er å utfordre markedet med de beste bemanningsløsningene innen utvalgte områder. Vår misjon er å finne riktig person til riktig jobb. Vi leverer arbeidskraft til faste og midlertidige stillinger i både privat og offentlig virksomhet.

I Xtra personell tror vi forbedringer alltid er mulige. Derfor er vår visjon «Better is always possible». Vi konsentrerer oss om å være best på noe fremfor brukbar til det meste, og har spesialisert oss innen utvalgte, kompetansekrevende fagområder: IT, informasjonsforvaltning, økonomi, kontor og administrasjon.

Vår virksomhet er tuftet på tre kjerneverdier: Vi skal være fleksible, utfordrende og engasjerende. Disse verdiene preger alt vi gjør i det daglige, og sørger for at vi stadig utfordrer oss selv til å bli enda bedre.

Xtra personell ble etablert i 1995, og har sitt hovedkontor i Oslo, med regionkontorer i Drammen, Tønsberg, Porsgrunn, Stavanger, Bergen og Trondheim. I 2011 omsatte selskapet for 640 millioner kroner, og hadde over 1500 medarbeidere. Vi er medlem av bransjeforeningen Bemanningsbransjen i NHO Service.

Vi er også etablert i Sverige med selskapene Xtra Office og PEAK-IT i Göteborg, Malmø og Stockholm. Gjennom vårt datterselskap Xtra Care leverer vi helsepersonell til norske og svenske sykehjem, sykehus og hjemmehjelpstjenester.

Kontaktinformasjon

www.xtra.no

Besøksadresse Hauges gate 2, 3019 Drammen
Postadresse Hauges gate 2, 3019 Drammen
 
Epost
firmapost@xtra.no
Telefon
(+47) 02360
Telefaks
(+47) 23 10 00 65

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies