IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Centennial AS
Vis i kart
22 88 42 40
post@centennial.no centennial.no

Mer informasjon

Alle aktiva i Centennial Eiendom ASA var opprinnelig eid av Centennial AS. Prosessen med å overføre alle eiendommer fra Centennial AS ble ferdigstilt i des 2009. Centennial Eiendom ASA har en diversifisert eiendomsportefølje. Porteføljen består av handel, logistikk, boligeiendom og kontorbygg i den nordøstlige delen av Oslo. Det er en betydelig oppside leienivået, og stort potensial i deler av porteføljen, en stor del av leiekontrakter vil bli reforhandlet i løpet av de neste årene.

Leieinntekter for Centennial Eiendom ASA i 2010 var 47,2 MNOK, og markedsverdien av porteføljen for samme periode var NOK 650 mill. I tillegg til om lag 70.000 kvadratmeter kontorlokaler i Oslo-regionen, er det investert i sørvest Frankrike. Selskapet har også en 10 % eierandel i Nordania Eiendom AS, som eier eiendommer i Danmark leid ut langsiktig til Posten Norge. Administrerende direktør i Centennial ble nylig valgt til styreleder i Nordania Eiendom AS.

Ledelsen i selskapet har fokus på aktivt eierskap og Centennial Eiendom ASA har en sterk balanse. Den lave finansielle gearing gir høy fleksibilitet, finansielle kapasitet og gjør det mulig for selskapet å vokse ytterligere gjennom oppkjøp.

Kontaktinformasjon

centennial.no

Besøksadresse Frydenbergveien 48, 0575 Oslo
Postadresse Postboks 1428 Vika, 0115 Oslo
 
Epost
post@centennial.no
Telefon
(+47) 22 88 42 40
Telefaks
(+47) 22 88 40 80

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies