IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Casa Vacanze Turoperatør

Casa Vacanze ble etablert i 1987, er lokalisert i Sandefjord og har spesialisert seg på utleie av ferieboliger i Italia, Frankrike, Spania og Portugal. Casa Vacanzes medarbeidre har alle besøkt stedene vi leier

Vis i kart
33 48 51 03

Åpningstider ( i dag: 08.30 - 16.00 )

Mandag
08.30 - 16.00
Tirsdag
08.30 - 16.00
Onsdag
08.30 - 16.00
Torsdag
08.30 - 16.00
Fredag
08.30 - 15.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
post@casavacanze.no www.casavacanze.no

Mer informasjon

Casa Vacanze betyr feriebolig på italiensk. Firmaet, som ble etablert i 1987, er lokalisert i Sandefjord og har spesialisert seg på utleie av ferieboliger i Italia, Frankrike, Spania og Portugal.

Casa Vacanze presenterer pakker som kanskje er markedets rimeligste. Vi tilbyr høy kvalitet, høy grad av fleksibilitet og bred kunnskap rundt feriestedene vi tilbyr.

Med jungeltelegrafen som vår viktigste og til nå – så godt som eneste form for markedsføring, registrerer vi stadig fornøyde tilbakevendende kunder

Casa Vacanze har status som turoperatør og er medlem av Reisegarantifondet.

Vi ønsker dere velkommen til en hyggelig prat med en av våre konsulenter!

Feriebolig Frankrike : Frankrike har i alle år virket som en magnet på nordmenn. Det vakre, omskiftelige landskapet, den spennende historien og den annerledes kulturen vil alltid sette dype, minnerike spor i den som besøker landet. Casa Vacanze har et meget omfattende tilbud som spenner fra kanalbåtferie via overnattingsmuligheter i en rekke av landets større byer (16 alternativer i Paris) til et vell av muligheter når det gjelder leie av villaer og leiligheter.

Feriebolig Italia : Vi har snakket med mange mennesker som er dypt og inderlig forelsket i landet. Og vi forstår dem! Ingen reiser uberørt hjem etter et besøk i Italia. Landet ligger langt fra Norge og har en kultur, tradisjoner og et samfunnssystem som er svært annerledes enn vårt eget. Likevel - eller skal vi si kanskje nettopp derfor - appellerer det italienske ofte til noe uutløst i oss, til drømmer og følelser, til en søken etter noe annet.

Feriebolig Portugal : Portugal er det landet vi har inntrykk av, relativt sett, øker mest i popularitet. Det jordnære, hyggelige folket tar alltid vel imot norske tilreisende. Det lille landet har tilbud for enhver smak - alt fra gammel kultur og historie til moderne samfunnsliv.

Feriebolig Spania : Spania har alltid vært et populært reisemål for norske turister. I dag er Spania for mange det andre hjemlandet. Landet har noe å tilby for enhver smak. I tillegg er Spania et meget rimelig land å feriere i.

Vi er også behjelpelige med Storbyferie til Athen, Barcelona, Berlin, Budapest, Cannes, Dublin, Krakow, København, Lisboa, London, Lyon, Madrid, Marseille, Montpellier, Nice, Paris, Pisa, Praha, Reykjavik, Roma og Venezia.

Casa Vacanze Turoperatør holder til på besøksadressen Jernbanealleen 22, 3210 Sandefjord. Foretaket ble startet i 2007-06-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-07-30 og som et Aksjeselskap. Casa Vacanze Turoperatør driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reisebyråer". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Casa Vacanze Turoperatør på telefon 33 48 51 03, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.casavacanze.no

Besøksadresse Jernbanealleen 22, 3210 Sandefjord
Postadresse Jernbanealleen 22, 3210 Sandefjord
 
Epost
post@casavacanze.no
Telefon
(+47) 33 48 51 03
Mobiltelefon
(+47) 908 71 850
Telefaks
(+47) 33 48 51 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies