IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Casa AS

Vis i kart
911 08 100
te-ols5@online.no http://www.casa-as.no/?Pag=11

Mer informasjon

Vi tilbyr deg muligheten til å oppleve dette i flotte boliger som vi selv liker å feriere i.

Velutstyrte boliger i høy kvalitet og beliggende i rolige omgivelser gjør at muligheten for en drømmeferie er til stede.

Med bolig på Costa Blanca og på Gran Canaria, kan vi gi deg det klima du søker året rundt.

Med kort avstand til strender, restauranter og golfbaner, har boligene ypperlig beliggenhet.

Casa AS ble grunnlagt for å være en seriøs aktør for utleieboliger i Spania. Selskapet er registrert i Norge med organisasjonsnummer og registrert i Spania. Vi driver ikke med videreformidling av utleie da det finnes nok av slike aktører på markede. Vi satser kun på egne eiendommer som er eiet kun ene og alene av Casa AS.

Vi satser kun på boliger av høy standard. Dette fordi vi selv ikke ønsker at tilfeldighetene skal råde når vi selv ferierer. Dette er steder som vi selv koser oss i og derfor har vi ingen betenkeligheter med å leie ut.

Casa AS ønsker alle en smertefri ferieopphold i Spania. Vi leier ut til firmaer som igjen gir sine ansatte drømmeferier, men du må gjerne leie som privatperson også. Vi gir deg muligheten til drømmeferier i rolige og behagelige boliger.

Kontakt oss gjerne. Gå til Kontakt og spør oss om mere informasjon eller bestill en ferie du aldri vil glemme.

Casa AS holder til på besøksadressen Gundrosens vei 18, 1617 Fredrikstad. Foretaket ble startet i 1995-04-04 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-06-02 og som et Aksjeselskap. Casa AS driver i bransjene "Eiendom - Utleie" og "Investeringsselskaper". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Casa AS på telefon 911 08 100, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.casa-as.no/?Pag=11

Besøksadresse Gundrosens vei 18, 1617 Fredrikstad
Postadresse Gundrosens vei 18, 1617 Fredrikstad
 
Epost
te-ols5@online.no
Telefon
(+47) 911 08 100
Telefaks
(+47) 69 94 84 19

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies