IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Candyking Norge AS

Vis i kart
69 35 58 88
hello@candyking.com www.candyking.no

Mer informasjon

Om Candyking I 1984 var Sverige et traurig land for de som liker godteri. Det var dårlig utvalg, posene var ferdigpakket og det var bare én type godteri i hver pose. Godteelskeren Christer Forsman kunne ikke forstå hvorfor. Alle mennesker er jo ulike.

Med drømmen om valgfrihet og smaksglede som drivkraft, bestemte han seg for å skape sitt eget godterike. Og som konge satte han inn en glad liten fyr som styrte med stor nysgjerighet, slik at han kunne finne frem til de aller beste godbitene og la deg blande dem akkurat slik du ønsker.

Siden den gang har vi gjort alt vi kan for å gjøre livet ditt litt søtere. Og surere. Og saltere, for den saks skyld. Hver påske, jul, bursdag eller filmkveld skal bli akkurat den smaksfesten du ønsker deg. Og når noen trenger en gratulasjon, et unnskyld, et hurra eller et hallo, vil vi hjelpe deg å si det på den aller smarteste måten. I dag er vi til stede over hele verden og har mer enn 500 godterityper å by på.

Drømmen om valgfrihet og smaksglede har blitt sann. Men vi nøyer oss ikke med det. Vår konge regjerer fortsatt med nysgjerrighet, og så lenge det finnes mer godteri å jakte på, er det vår plikt å gjøre nettopp det.

Candyking Norge AS holder til på besøksadressen Engebrets vei 3, 0275 Oslo. Foretaket ble startet i 1997-10-27 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-01-17 og som et Aksjeselskap. Candyking Norge AS driver i bransjen "Nærings- og nydelsesmidler - Agentur". Foretaket har 53 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Candyking Norge AS på telefon 69 35 58 88, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.candyking.no

Besøksadresse Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Postadresse Postboks 1009 Hoff, 0218 Oslo
 
Epost
hello@candyking.com
Telefon
(+47) 69 35 58 88
Telefaks
(+47) 22 50 49 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies