IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Byggnord AS

Vis i kart
74 82 81 50
post@forr-bo.no http://forr-bo.no/

Mer informasjon

ForrBo ble etablert i 1986. Vi startet i det små på Stjørdal og har sakte men sikkert bygget oss opp til en stor og aktiv aktør i det midtnorske eiendomsmarkedet.

Har du adresse på Stjørdal, er sjansen stor for at du bor du i et hus eller leilighet fra ForrBo. Vi står bak boligprosjekter som Ole Vigs Park, Evjebakken, Dullumfeltet, Hybelbyggene på HiNT og Fosslia Hageby for å nevne noen. I tillegg har vi gjennom langsiktig planlegging sikret oss eiendommer og arealer for mange spennende boligprosjekter i årene som kommer.

Stor på næringseiendom ForrBo er også en betydelig aktør på næringseiendommer. Holmgården, Egongården, Kjøpmannsgata 1, HiNT, Posten og næringsarealene på Ole Vigs Park er noen av næringseiendommene som vi besitter. Mange av disse er sentrale eiendommer på Stjørdal som vi er stolte av å ha i vår portefølje.

Boliger for utleie Vi besitter et betydelig antall boliger for utleie på Stjørdal, fra leiligheter på Ole Vigs Park til rene eneboliger. Ta kontakt eller se under Bolig til leie for oversikt over hva vi kan tilby deg akkurat nå.

Leie Dæhlie-huset? Gjennom ForrBo kan vi tilby attraktive fritidseiendommer for kjøp eller leie. Hva med å leie leilighet i Dæhlie-huset i Åre i vinter, kjøpe nøkkelferdig fjellhytte i Tydal eller kysthytte i Åfjord? Snakk med oss – vi kan tilby flotte fritidsmuligheter i og omkring Midt-Norge.

Byggnord AS holder til på besøksadressen Kjøpmannsgata 1, 7500 Stjørdal. Foretaket ble startet i 2012-03-15 og som et Aksjeselskap. Byggnord AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Eiendom og Bolig". Foretaket har 17 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Byggnord AS på telefon 74 82 81 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://forr-bo.no/

Besøksadresse Kjøpmannsgata 1, 7500 Stjørdal
Postadresse Kjøpmannsgata 1, 7500 Stjørdal
 
Epost
post@forr-bo.no
Telefon
(+47) 74 82 81 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies