IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Byggmester Julius AS

Vis i kart
julius@byggmesterjulius.com

Mer informasjon

Byggmester Julius AS startet som enkeltmansforetak i 2012 og utviklet seg raskt til et aksjeselskap. I dag er det seks kvalitets montører med bred erfaring, både byggmester, snekkere og murere. I tillegg har vi to dyktige deltidsansatte på kontoret. Fra oppstart har vi fokusert på dør og vindu utskiftninger, og monterer nå over 300 balkongdører og vinduer i året.

Innad i foretaket har vi 22 års erfaring i byggebransjen. Vårt største fokus er kvalitet og kundetilfredshet. Vi har sentral godkjenning og bruker kun kvalitetsvinduer og dører fra norske produsenter. Byggmester Julius AS bytter vinduer og balkongdører i alt fra blokk og borettslag til gamle hus, nybygg og næringsbygg.

Byggmester Julius AS holder til på besøksadressen Olav M. Troviks vei 50, 0864 Oslo. Foretaket ble startet i 2013-05-31 og som et Aksjeselskap. Byggmester Julius AS driver i bransjene "Bygg - og tømrermestere", "Bygg og Anlegg", "Snekkere" og "Tømrere". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Byggmester Julius AS på telefon 415 96 135 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Olav M. Troviks vei 50, 0864 Oslo
Postadresse Postboks 26 Kringsjå, 0807 Oslo
 
Epost
julius@byggmesterjulius.com
Mobiltelefon
(+47) 415 96 135

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies