IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bygg Og Import Norge AS

Bygg og Import Norge AS Org.nr.: 998190622 Søndre mangen vei 5 1940 Bjørkelangen Tlf : Daglig leder Bjørn 40460970 bjorn@byggogimport.no Byggeleder Terje 45264043 terje@byggogimport.no Kontor 40017687 post@byggogimport.no

Vis i kart
404 60 970
post@byggogimport.no http://www.byggogimport.no

Mer informasjon

Velkommen til Bygg og Import Norge AS

Bygg Og Import Norge AS er en hus og hytteprodusent som holder til på Bjørkelangen i Aurskog Høland, 70 km øst for Oslo, i de dype skogene mot Sverige. Vi har lange tradisjoner innen håndlaftet tømmer. Våre tømmerbygg er laget av malmfuru av ypperste kvalitet. Vi produserer hus, stabbur, garasjer, anneks og fritidsboliger i laft og reisverk.I produksjonsgalleriet vårt kan du se noen av prosjektene vi har levert.

Bygg Og Import Norge AS er et Norsk firma, som driver med produksjon og salg av laft og reisverksbygg. Vi er spesialister på laft, og er nærmeste til å forstå hvordan laftebygg skal konstrueres. Samt at vi har stor ekspertise innen restaurering og rehabilitering av gamle bygg. Prosjektering er en av våre spesialiteter. For å imøtekomme etterspørsel samarbeider vi også med ledende aktører i det Norske marked. Firmaets målsetting er å produsere og å selge høykvalitetes hytter og hus til det Norske marked.

Har du egen tomt og skal bygge drømmehuset, er vi rett samarbeidspartner for deg. Mange av våre kunder har egne ideer og tanker som vi omsetter til din boligdrøm. Vi har lang erfaring med å omsette drømmer fra tegnebrettet, til en bolig til deg og din familie. Ta med skissen eller drømmen til oss. Vi tegner ofte en grunnmodell etter kundens ønske som danner grunnlag for veien videre. På denne måten blir boligen “din”. Er du usikker på hvordan boligen skal se ut, har vi selvsagt noen modeller liggende i skuffen. Til slutt vil du kunne motta en pakke med plan, snitt, fasader og foto. Alt i henhold til plan og bygningsloven.

Ta kontakt med oss for å høre litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Over en kaffekopp finner vi sammen ut om boligdrømmen din kan realiseres.

Målsetting Bygg Og Import Norge AS skal være en bedrift hvor det er trivelig og sikkert arbeidsmiljø for alle ansatte. Ledelsen og ansatte skal ivareta bedriftens bygninger og materiell, og forhindre at virksomheten belaster det ytre miljø, samt ta vare på de menneskelige ressurser i bedriften. Målene skal nåes gjennom systematisk HMS-arbeid.

For å oppnå og vedlikeholde et slikt arbeidsmiljø fokuseres det blant annet på følgende:

Sertifisering
Bedriftshelstjeneste
Kursing og opplæring
Sikker jobbanalyse
Sykefraværoppfølging
Sosiale tilbud
Bedriftsidrett
Miljø

Bygg Og Import Norge AS er med på å utforme et samfunn i form av nye hjem, kontorer, industribygg og infrastruktur. Det vi bygger utgjør en positiv verdi for samfunnet.

Bygg Og Import Norge AS utfører prosjektene på en slik måte at miljø belastes i minst mulig grad. Kvalitetssystemet skal sikre at vi er i stand til å identifisere og kontrollere miljøaspektene, lover og forskrifter.

Bygg Og Import Norge AS holder til på besøksadressen c/o Norstugen Haugrim Søndre Mangen vei 5, 1930 Aurskog. Foretaket ble startet i 2012-03-22 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 16 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bygg Og Import Norge AS på telefon 404 60 970, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.byggogimport.no

Besøksadresse c/o Norstugen Haugrim Søndre Mangen vei 5, 1930 Aurskog
Postadresse Søndre Mangen v 5, 1930 Aurskog
 
Epost
post@byggogimport.no
Telefon
(+47) 404 60 970
Mobiltelefon
(+47) 452 64 043

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies